Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi visszautasítás után miért lesz teljesen érdektelen,közömbös a nő iránt?
Ha visszautasítottad és nem akarsz tőle semmit,akkor miért érdekel hogy most beszélget-e veled tovább ,vagy sem?
Ő nyílván akart tőled valamit, te elutasítottad,innentől kezdve nincs miről beszélni. nem fog úgy tenni mint ha közömbös lennél számára
De most ezzel mi a gondod? Megbeszéltétek, ő tartja magát ehhez: így tudja kivitelezni. Igen, merev a gondolkodása, de vannak akik ilyenek, akik lényegében nem tudnak az embertársukkal mit kezdeni (pl.: egy ilyen helyzet után), ezért inkább így cselekednek.
Én egy munkatársnőmmel viselkedek így, mert valamin (munkatéma) összevesztünk: megbeszéltük, de nem tudok vele a továbbiakban mit kezdeni. A small talk-ozásnak nincs nagy értelme...
Én jóban maradtam már miután visszautasítottak többször is. Ponthogy fordítva szokott lenni. Udvariasan közlöd hogy nem akarsz ismerkedni a csaj meg elkezd anyázni.. kb 8 szor volt már ilyenem.. franc érti az ilyen nőket! és ha megfordítjuk az egészet... és pl egy vitának fogjuk fel.. ugyanígy reagálna ha valami majd később nem tetszik neki a kapcsolatunkban? Elkezd anyázni meg pszichopatán viselkedik?? érdekes!
24/f
Ha megkér valaki, hogy hagyjam békén, akkor béken hagyom. Munkahelyen ez hatványozottan igaz.
A kérdést sem értem, végülis nem ez volt a cél?
Hát te mondtad neki h hagyjon békén, akkor mit is vársz? 🤦🏻♀️
Gondolom barátai vannak, társat keres.
N 30
Ilyenkor a lehetséges forgatókönyvek:
A, tovább nyomul
B, elveszíti a lelkesedésèt ( jelenlegi helyzet )
C, mindent ugyanúgy megy tovább , érdeklődik , csak már nem közeledik úgy - ez baromi nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!