Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasi visszautasítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi visszautasítás után miért lesz teljesen érdektelen,közömbös a nő iránt?

Figyelt kérdés
Amíg próbálkozott nálam addig adta a szépet,kedves volt.próbált beszélgetni velem,érdeklődött hogy létem felől ez ment hónapokig.....majd egyszer megmondtam neki,hogy hagyjon békén nem akarok tőle semmit....Na utána a pasi teljesen levegőnek néz szinte,nem beszélget velem...teljesen közömbös velem.köszönésen kívül nem kommunikálunk semmit.Néha még bunkó is velem,de ez ritkán fordul elő szerencsére...Amúgy a munkatársamról van szó.

2022. szept. 1. 17:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszautasítottad és nem akarsz tőle semmit,akkor miért érdekel hogy most beszélget-e veled tovább ,vagy sem?

Ő nyílván akart tőled valamit, te elutasítottad,innentől kezdve nincs miről beszélni. nem fog úgy tenni mint ha közömbös lennél számára

2022. szept. 1. 17:35
 12/27 anonim ***** válasza:
24%
Ezek szerint eddig sem a hogyléted érdekelte, hanem csak nyomult ezzel.
2022. szept. 1. 17:59
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy tettem mint ahogy ő is hasonló szituációban. Miért kellene úgy csinálnia mint ha nem csináltál volna belőle hülyét? :D
2022. szept. 1. 18:09
 14/27 anonim ***** válasza:
86%

De most ezzel mi a gondod? Megbeszéltétek, ő tartja magát ehhez: így tudja kivitelezni. Igen, merev a gondolkodása, de vannak akik ilyenek, akik lényegében nem tudnak az embertársukkal mit kezdeni (pl.: egy ilyen helyzet után), ezért inkább így cselekednek.

Én egy munkatársnőmmel viselkedek így, mert valamin (munkatéma) összevesztünk: megbeszéltük, de nem tudok vele a továbbiakban mit kezdeni. A small talk-ozásnak nincs nagy értelme...

2022. szept. 1. 18:44
 15/27 anonim ***** válasza:
76%

Én jóban maradtam már miután visszautasítottak többször is. Ponthogy fordítva szokott lenni. Udvariasan közlöd hogy nem akarsz ismerkedni a csaj meg elkezd anyázni.. kb 8 szor volt már ilyenem.. franc érti az ilyen nőket! és ha megfordítjuk az egészet... és pl egy vitának fogjuk fel.. ugyanígy reagálna ha valami majd később nem tetszik neki a kapcsolatunkban? Elkezd anyázni meg pszichopatán viselkedik?? érdekes!

24/f

2022. szept. 1. 18:45
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkér valaki, hogy hagyjam békén, akkor béken hagyom. Munkahelyen ez hatványozottan igaz.

A kérdést sem értem, végülis nem ez volt a cél?

2022. szept. 1. 19:05
 17/27 Semuhi ***** válasza:
100%
Amit akartál megtette nem ? Akkor ezzel mi a probléma ??
2022. szept. 1. 21:34
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát te mondtad neki h hagyjon békén, akkor mit is vársz? 🤦🏻‍♀️

Gondolom barátai vannak, társat keres.

N 30

2022. szept. 1. 22:08
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért lesz a szobában is sötét, mikor lekapcsolod a villanyt a kis kezeddel? 🤔
2022. szept. 1. 22:17
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor a lehetséges forgatókönyvek:

A, tovább nyomul

B, elveszíti a lelkesedésèt ( jelenlegi helyzet )

C, mindent ugyanúgy megy tovább , érdeklődik , csak már nem közeledik úgy - ez baromi nehéz

2022. szept. 1. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!