Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora a tied és a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a tied és a párod magassága?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés most azokhoz az emberekhez irányúl, akiknek jóval magasabb,vagy alacsonyabb a párjuk mint Őmaga. 😁

Ti mekkorák vagytok? A párotok?

És mekkora volt a legmagasabb/megalacsonyabb ember, akivel valaha voltatok?

Én életem során tapasztaltam mindekettőt..🙄

Legelső fiú az életemben,aki nálam alacsonyabb volt.. (olyan 153 körül lehetett)

A jelenlegi barátom pedig jóóóóval magasabb aki 192 cm magas 😱)

Én :156 😂😂

Mondanom sem kell, nagyon furcsa volt elsőként így mellette mennem és hát alapból kistermetű vagyok de így mellette mégjobban 🤣

Persze az idő múlásával azóta már teljesen hozzá szoktam, sőt, az átlag méretű fiúk meg kicsinek tűnnek hírtelen, ha szembe jönnek, holott tudom hogy nem alacsonyak, hanem A barátom a "túl" magas :D

Ti nálatok hogy volt ez? Esetleg túl alacsony volt a partneretek,vagy túl magas? Nehéz volt hozzá szokni a magassághoz? 😁 ti mekkorák vagytok?

2022. aug. 31. 23:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
175 és 183
2022. szept. 1. 19:47
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
162cm 185cm 🙂
2022. szept. 1. 20:59
 33/34 anonim ***** válasza:
89%
Ez az egyik probléma az alacsony pasikkal,hogy komplexusosak. Lefogadom minden alacsony-magas párt,aki itt írt ők pontozták le mert fáj az egójuknak. Hogy az ovis gyerek,pedofil és egyéb szép kommenteket ne is említsem. A magasság egy külső tulajdonság épp úgy,mint a mellméret,hajszín,szemszín etc. Befolyásolja a párválasztást,ez mindig is így volt,nem kell megsértődni,ha valakinek a magasabbak jönnek be. Ez az ovis szintű hiszti.
2022. szept. 1. 21:52
 34/34 anonim ***** válasza:
75%

150 körül vagyok, életem első szerelme 165 volt még 14 éves koromban. Neki én nem tetszettem sajnos, de jóban voltunk (felnőttként olyan 170 körül lett, most is eszméletlen szép párja van).

Utána 170-175 köztiekkel randiztam/voltam együtt. Nem volt szempont sosem a magasság, így alakult.

Aztán jött a férjem, aki 188 cm :) Imádjuk egymást az első perctől fogva és érdekes módon a “jaj végre, hogy összejöttetek már”, “nagyon aranyosak vagytok együtt”, “kiegészítitek egymást” kommenteken kívül soha egy bántó megjegyzést sem kaptunk. Mondjuk gondolom, ez is ilyen irigy netes lúzer viselkedés.

2022. szept. 2. 17:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!