Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora a tied és a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a tied és a párod magassága?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés most azokhoz az emberekhez irányúl, akiknek jóval magasabb,vagy alacsonyabb a párjuk mint Őmaga. 😁

Ti mekkorák vagytok? A párotok?

És mekkora volt a legmagasabb/megalacsonyabb ember, akivel valaha voltatok?

Én életem során tapasztaltam mindekettőt..🙄

Legelső fiú az életemben,aki nálam alacsonyabb volt.. (olyan 153 körül lehetett)

A jelenlegi barátom pedig jóóóóval magasabb aki 192 cm magas 😱)

Én :156 😂😂

Mondanom sem kell, nagyon furcsa volt elsőként így mellette mennem és hát alapból kistermetű vagyok de így mellette mégjobban 🤣

Persze az idő múlásával azóta már teljesen hozzá szoktam, sőt, az átlag méretű fiúk meg kicsinek tűnnek hírtelen, ha szembe jönnek, holott tudom hogy nem alacsonyak, hanem A barátom a "túl" magas :D

Ti nálatok hogy volt ez? Esetleg túl alacsony volt a partneretek,vagy túl magas? Nehéz volt hozzá szokni a magassághoz? 😁 ti mekkorák vagytok?

2022. aug. 31. 23:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
75%

Alacsonyabbal sosem jöttem össze,valahogy nem vonzanak.

158.cm vagyok. A legalacsonyabb pasim 170 körül volt,a legmagasabb 2 méter.

A férjem 190 cm.

Szeretem a magas férfiakat.

2022. aug. 31. 23:34
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
Nagyjából egyforma magasságúak vagyunk Én 168 körül vagyok, a barátnőm pedig talán pár centivel magasabb, mint én.
2022. aug. 31. 23:53
 3/34 anonim ***** válasza:
36%
Nyugi nem sokaig lesz a parod. Az ilyen bohockodos lanyok mindig pofara esnek.
2022. aug. 31. 23:54
 4/34 anonim ***** válasza:
61%

Mi egyforma magasak vagyunk. Alacsonyabb pasival nem tudnék lenni, próbáltam, de nem ment.

Amit szintén nem értek, amikor ilyen 2 méter magas pasik gyerekméretű csajokkal vannak. Szerintem pedofil az ilyen.

2022. szept. 1. 00:01
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Én a másik oldal vagyok. 180 centi vagyok lányként, a párom is annyi. De volt 172 centis exem is, sajnos állandó volt nála a kisebbségi komplexus, ne vegyek fel magassarkút, nem fogja a kezem utcán, nem csókol meg utcán, mert az ciki.

Na, nekem az ilyenek miatt lett szempont, hogy alacsonyabb pasival nem kezdek, erre nincs szükségem.

Szerencsére a párommal pont jók vagyunk.

2022. szept. 1. 00:02
 6/34 anonim ***** válasza:
63%
2022. szept. 1. 00:03
 7/34 anonim ***** válasza:
94%
173 vagyok, és nincs párom, így nem tudom, hogy magasabb vagy alacsonyabb-e nálam.
2022. szept. 1. 00:04
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

"Én a másik oldal vagyok. 180 centi vagyok lányként, a párom is annyi. De volt 172 centis exem is, sajnos állandó volt nála a kisebbségi komplexus, ne vegyek fel magassarkút, nem fogja a kezem utcán, nem csókol meg utcán, mert az ciki."

Nálunk ugyanez volt, de én bíztattam a magassarkú felvételére. Az én magasságommal tökmindegy, de az szexi :D

2022. szept. 1. 00:34
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

152 cm vagyok és eddig centire pontosan ugyanakkora férfiakat fogtam ki, mindkettő 174 cm. Plusz poén az egészben hogy majdnem full ugyanaz volt a nevük is. Na ennek mekkora az esélye? :D

23/L

2022. szept. 1. 00:47
 10/34 anonim ***** válasza:
93%
168 centi, és általában 180 fölötti pasijaim voltak, csak egyszer volt egy tőlem kicsit magasabb 170 körüli, hát az fura volt hogy kb. akkora volt mint én (mert annyira testes se volt hozzá).. jobban szeretem a magasabbakat, mert magassarkút lehet hordani mellettük. :)
2022. szept. 1. 01:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!