Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a tied és a párod magassága?
Ez a kérdés most azokhoz az emberekhez irányúl, akiknek jóval magasabb,vagy alacsonyabb a párjuk mint Őmaga. 😁
Ti mekkorák vagytok? A párotok?
És mekkora volt a legmagasabb/megalacsonyabb ember, akivel valaha voltatok?
Én életem során tapasztaltam mindekettőt..🙄
Legelső fiú az életemben,aki nálam alacsonyabb volt.. (olyan 153 körül lehetett)
A jelenlegi barátom pedig jóóóóval magasabb aki 192 cm magas 😱)
Én :156 😂😂
Mondanom sem kell, nagyon furcsa volt elsőként így mellette mennem és hát alapból kistermetű vagyok de így mellette mégjobban 🤣
Persze az idő múlásával azóta már teljesen hozzá szoktam, sőt, az átlag méretű fiúk meg kicsinek tűnnek hírtelen, ha szembe jönnek, holott tudom hogy nem alacsonyak, hanem A barátom a "túl" magas :D
Ti nálatok hogy volt ez? Esetleg túl alacsony volt a partneretek,vagy túl magas? Nehéz volt hozzá szokni a magassághoz? 😁 ti mekkorák vagytok?
Alacsonyabbal sosem jöttem össze,valahogy nem vonzanak.
158.cm vagyok. A legalacsonyabb pasim 170 körül volt,a legmagasabb 2 méter.
A férjem 190 cm.
Szeretem a magas férfiakat.
Mi egyforma magasak vagyunk. Alacsonyabb pasival nem tudnék lenni, próbáltam, de nem ment.
Amit szintén nem értek, amikor ilyen 2 méter magas pasik gyerekméretű csajokkal vannak. Szerintem pedofil az ilyen.
Én a másik oldal vagyok. 180 centi vagyok lányként, a párom is annyi. De volt 172 centis exem is, sajnos állandó volt nála a kisebbségi komplexus, ne vegyek fel magassarkút, nem fogja a kezem utcán, nem csókol meg utcán, mert az ciki.
Na, nekem az ilyenek miatt lett szempont, hogy alacsonyabb pasival nem kezdek, erre nincs szükségem.
Szerencsére a párommal pont jók vagyunk.
"Én a másik oldal vagyok. 180 centi vagyok lányként, a párom is annyi. De volt 172 centis exem is, sajnos állandó volt nála a kisebbségi komplexus, ne vegyek fel magassarkút, nem fogja a kezem utcán, nem csókol meg utcán, mert az ciki."
Nálunk ugyanez volt, de én bíztattam a magassarkú felvételére. Az én magasságommal tökmindegy, de az szexi :D
152 cm vagyok és eddig centire pontosan ugyanakkora férfiakat fogtam ki, mindkettő 174 cm. Plusz poén az egészben hogy majdnem full ugyanaz volt a nevük is. Na ennek mekkora az esélye? :D
23/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!