Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora a tied és a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a tied és a párod magassága?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés most azokhoz az emberekhez irányúl, akiknek jóval magasabb,vagy alacsonyabb a párjuk mint Őmaga. 😁

Ti mekkorák vagytok? A párotok?

És mekkora volt a legmagasabb/megalacsonyabb ember, akivel valaha voltatok?

Én életem során tapasztaltam mindekettőt..🙄

Legelső fiú az életemben,aki nálam alacsonyabb volt.. (olyan 153 körül lehetett)

A jelenlegi barátom pedig jóóóóval magasabb aki 192 cm magas 😱)

Én :156 😂😂

Mondanom sem kell, nagyon furcsa volt elsőként így mellette mennem és hát alapból kistermetű vagyok de így mellette mégjobban 🤣

Persze az idő múlásával azóta már teljesen hozzá szoktam, sőt, az átlag méretű fiúk meg kicsinek tűnnek hírtelen, ha szembe jönnek, holott tudom hogy nem alacsonyak, hanem A barátom a "túl" magas :D

Ti nálatok hogy volt ez? Esetleg túl alacsony volt a partneretek,vagy túl magas? Nehéz volt hozzá szokni a magassághoz? 😁 ti mekkorák vagytok?

2022. aug. 31. 23:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
37%

158 vagyok, a párom pedig 174. Nem értem azokat a nőket akik hozzám hasonlóan alacsonyak, de kétméteres pasi kell nekik. Egyrészt kényelmetlen a túl nagy különbség, másrészt iszonyat röhejes tud lenni egy ilyen pár.

Már köztem és a párom között is van körülbelül egy fejnyi különbség, az sem túl ideális, pedig nem tartozik a kifejezetten magas férfiak közé. Én vagyok túl alacsony 🤷‍♀️

Nem mondom hogy kizáró ok lenne ha pont egy nagyon magasba szeretnék bele egyszer, mert annyi fontosabb szempont van párkeresésnél a magasságnál, de hogy kifejezetten a magasakat hajszoljam, na az kizárt.

2022. szept. 1. 01:39
 12/34 anonim ***** válasza:
64%
2022. szept. 1. 01:41
 13/34 Darius- ***** válasza:
94%

Csökkentsd a smiley-kat, mert átmegy így bohóckodásba. Én kedvelem a humort, de a kérdésed nem az :))

Nincs párom jelenleg.

177

2022. szept. 1. 02:18
 14/34 anonim ***** válasza:
82%
152, 195
2022. szept. 1. 04:21
 15/34 anonim ***** válasza:
73%

Én 184 cm vagyok, a párom is annyi.

Mindig velem egy magas férfiakat fogtam ki.

De van egy ismerősöm, aki 158 cm, a párja nálam is magasabb egy fejjel, és úgy néznek ki, mint amikor apuka viszi oviba a kislányát.

2022. szept. 1. 04:56
 16/34 anonim ***** válasza:
83%
163 és 187
2022. szept. 1. 05:58
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten 172 cm magasak vagyunk.
2022. szept. 1. 06:15
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
158-170 nem szeretem a magas pasikat.
2022. szept. 1. 06:30
 19/34 anonim ***** válasza:
61%

Úristen , isten ments az ilyen lányoktól. Aki tárgynak tekinti a párját: "jobban szeretem a magasabbakat, mert magassarkút lehet hordani mellettük. :)"

Jó hogy nem a magassarkújához választja a pasit, vagy a ruhájához🙄

2022. szept. 1. 06:38
 20/34 anonim válasza:
43%
4 javaslom nézz utána a pedofil fogalom jelentésének, hogy oszlasd a sötétséget a fejedben 🤗
2022. szept. 1. 06:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!