Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a tied és a párod magassága?
Ez a kérdés most azokhoz az emberekhez irányúl, akiknek jóval magasabb,vagy alacsonyabb a párjuk mint Őmaga. 😁
Ti mekkorák vagytok? A párotok?
És mekkora volt a legmagasabb/megalacsonyabb ember, akivel valaha voltatok?
Én életem során tapasztaltam mindekettőt..🙄
Legelső fiú az életemben,aki nálam alacsonyabb volt.. (olyan 153 körül lehetett)
A jelenlegi barátom pedig jóóóóval magasabb aki 192 cm magas 😱)
Én :156 😂😂
Mondanom sem kell, nagyon furcsa volt elsőként így mellette mennem és hát alapból kistermetű vagyok de így mellette mégjobban 🤣
Persze az idő múlásával azóta már teljesen hozzá szoktam, sőt, az átlag méretű fiúk meg kicsinek tűnnek hírtelen, ha szembe jönnek, holott tudom hogy nem alacsonyak, hanem A barátom a "túl" magas :D
Ti nálatok hogy volt ez? Esetleg túl alacsony volt a partneretek,vagy túl magas? Nehéz volt hozzá szokni a magassághoz? 😁 ti mekkorák vagytok?
158 vagyok, a párom pedig 174. Nem értem azokat a nőket akik hozzám hasonlóan alacsonyak, de kétméteres pasi kell nekik. Egyrészt kényelmetlen a túl nagy különbség, másrészt iszonyat röhejes tud lenni egy ilyen pár.
Már köztem és a párom között is van körülbelül egy fejnyi különbség, az sem túl ideális, pedig nem tartozik a kifejezetten magas férfiak közé. Én vagyok túl alacsony 🤷♀️
Nem mondom hogy kizáró ok lenne ha pont egy nagyon magasba szeretnék bele egyszer, mert annyi fontosabb szempont van párkeresésnél a magasságnál, de hogy kifejezetten a magasakat hajszoljam, na az kizárt.
Csökkentsd a smiley-kat, mert átmegy így bohóckodásba. Én kedvelem a humort, de a kérdésed nem az :))
Nincs párom jelenleg.
177
Én 184 cm vagyok, a párom is annyi.
Mindig velem egy magas férfiakat fogtam ki.
De van egy ismerősöm, aki 158 cm, a párja nálam is magasabb egy fejjel, és úgy néznek ki, mint amikor apuka viszi oviba a kislányát.
Úristen , isten ments az ilyen lányoktól. Aki tárgynak tekinti a párját: "jobban szeretem a magasabbakat, mert magassarkút lehet hordani mellettük. :)"
Jó hogy nem a magassarkújához választja a pasit, vagy a ruhájához🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!