Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha letisztáztuk és megbeszéltü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha letisztáztuk és megbeszéltük,hogy nem lesz köztünk semmi komoly akkor miért kezdett el másképp viselkedni?

Figyelt kérdés

Másfél éve kölcsönös szimpàtia alapján szexkapcsolatnak indult a dolog. Mindketten elváltunk 6 hónap külömbséggel.

1 év telt el mikor felhoztam a partneremnek,hogy lehetne több is köztünk. Ő nem szerette volna ès én mondtam neki ,hogy jobbnak làtom ha lezárjuk a dolgot és meg is értette,bele is egyezett. Mégis mindig keresett,érdeklődött,tudni akarta ,hogy vagyok stb... aztán 2 hónapig nem talàlkoztunk csak beszélgettünk messengeren.

Majd mikor újra találkoztunk többet kezdett el csókolgatni,simogatja az arcom,fogja a kezem,ölel és szex után összebújva filmezünk. Régebben mindig egyből haza indult.

Mikor haza megy kikisérem az ajtóba és én ott megállok . Ő pár méterrel arráb mielőtt elindulna a lépcsőn még meg áll ,csak néz furcsán.

Ezek mellett ha nyaralni megy vagy valami új élményt szerez megossza velem,képeket küld.

Félt ha beteg vagyok, örül a sikereimnek,biztat stb

... régen csak írt vagy én írtam hogy találkozzunk,megtörtént a dolog és haza ment

Nem igazán tudom ezt a viselkedést mire vélni.

2022. aug. 31. 20:36
1 2 3 4
 21/34 NTBS ***** válasza:
23%
Megváltoztak az érzései.
2022. szept. 4. 10:32
 22/34 anonim ***** válasza:
Én a helyedben hagynàm a fenébe. Keresnék egy normális férfit aki már az elején kapcsolatot akar. Rizikós az egész. El lehet cseszni éveket az ilyen emberekkel. Huszonévesen én is belementem hasonlóba, nem is érte meg. Most a harmincas éveimben elkerülöm az ilyen pasikat. Érdekes azóta lett normális párom akivel a családalapítást tervezzük. Tudod hol vannak azok a srácok? Az egyik agglegény, folyamatosan csajozik, lóg a levegőben. A másik csinált 2 gyereket egy nőnek aki elől bujkál és nem fizet gyerektartást, a harmadik meg egy nővel él akit anyagilag kihasznál és szintén csajozik/ k*rvázik amikor csak teheti. A felelősségvállalás nem megy nekik.
2022. szept. 4. 20:33
 23/34 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell mindenáron valaki. Egyedül is jó. A szóban forgó pasival is megfele ami most épp van. Megvagyok egy teljes értékű kapcsolat nélkül is.

Azért sem szeretném őt hagyni,mert ha azt nem nèzzük,hogy jó vele az ágyban stb...de emberileg is nagyon kedvelem,sok gondomat bajomat megosztom vele és volt már ,hogy ő segített másképp látni egy -egy helyzetet. Én nem érzem úgy hogy pocsékolnám az időmet. A volt férjemmel viszont pontosan ezt éreztem.

2022. szept. 4. 21:17
 24/34 anonim ***** válasza:

Ez a baj. Hogy te igazan kedveled, erzelmeid vannak az iranyaba. O pedig lehet hogy nem igy erez. Tudom tudom, mashogy viselkedik, DE meg mindig nem lett semmi erre iranyulo konkretum kimondva a reszerol. Siman lehet, hogy o a regi feltetelek szerint jatszik, csak tobb torodest visz bele a viszonyba. Az attol meg ugyanugy csak egy viszony es nem kapcsolat. Ha pedig ezt nem tisztazzatok idoben, akkor neked ez hosszutavon tobb szempontbol is rossz lesz, hiszen egyre jobban belehabarodsz es meg az idodet is pocsekolja.

Sajat tapasztalatom az, hogy ha egyszer megallapodtatok a szexkapcsolatban, akkor az mindaddig amig ki nincs mondva mas, csak egy szexkapcsolat. Vegigcsinaltam ugyanezt. Igy indultunk, fel ev utan nekem tobb volt benne erzelmileg, elmondtam, nem volt kolcsonos, hagyni akartam, de visszajott. Volt ott is minden, egyuttalvas, olelgetve kezenfogva filmezes, ajandek valentin napra, csaladnak bemutatas.... de nem lett rendes kapcsolat, inkabb utana ilyen seveled se nelkuled jelleggel mukodtunk, mert sose tudta teljes mertekben mellettem elkotelezni magat. Mas mellett se amugy. Ha igazan komoly szandekai vannak veled egy ferfinek, kimondja. Ebben nyugodt lehetsz. Foleg ha olyan, amilyennek mondod. Amig ez nem tortenik meg, o jatszik az erzeseiddel.

2022. okt. 5. 21:36
 25/34 A kérdező kommentje:

Azóta ritkán találkozunk. Nem igazán fókuszáltunk egymásra sok munka miatt. Mindig ő keres kb hetente de van hogy csak 3 hetenté de van hogy pár naponta. És elég sűrűn megkérdezi bepasiztam e?

Nem nagyon tudom ezt hova tenni. Egyébként én nem vagyok olyan mégjobban belehabarodós fajta. Ha érzelmileg sok kilépek a dologból. Azóta nem is keresem,nem is írok neki ,nem hívom át meg semmi...le is kapcsolódtam róla valamennyire de nyilván nem teljesen. Azóta egyébként mégfurábban viselkedik. Van hogy össze futunk és nem köszön vagy nem néz rám. Aztán meg van hogy előre köszön csillog a szeme látszik rajta hogy örül hogy lát.

2022. okt. 5. 21:46
 26/34 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom egy pasi lehet megtévesztő .Voltam hasonlo kapcsolatban de 2honapra rá kiderült hogy tàrskeresőzik előtte ölelgetett megfogta a kezem volt butatás a családtagoknak stb de egyiknaprol a másikra totál furcsán kezdett viselkedni egyszercsak nem jött át hozzám nem keresett kifogásokat keresett hogy miért nem ér rá a haverjaival nem vitt el bulizni .
2022. okt. 25. 22:59
 27/34 anonim ***** válasza:
Mondjuk ő lehet bizonytalan is nem feltétlen megtévesztő. De ha ő keres sztem megérne egy beszélgetést .De ezt te tudod .
2022. okt. 26. 00:37
 28/34 A kérdező kommentje:

Azóta még annyit változott a dolog hogy mindig megkérdezi hogy van e valakim és mikor egyszer legutóbb mondtam hogy elkezdtem ismerkedni valakivel és néha találkozgattunk de nem volt semmi köztünk lecseszett hogy miért nem mondtam neki hogy van pasim . Mondtam neki hogy nincs pasim csak elvagyunk néha. Azóta szokott megjegyzést tenni a pasira ritkán.

Az utóbbi időben ha ráért minden nap keresett,érdeklődött,megosztotta velem hogy sikerült neki egy vizsgája stb...mostmár mindig vissza ír ha én írok neki de ez ritka mert ő szokott hamarabb keresni. Viszont nagyon keveset találkozunk. Igaz hogy tényleg nagyon sokat dolgozik,de kicsit zavar. Szerintem őt is ezért kérdezgeti mindig hogy van e valakim de nagyon nehezen szakít időt arra hogy szexeljünk.inkább beszélgetni akar és ha itt van sem támad le egyből. Ahhoz képest egyébként hogy nem találkozunk sokkal bensőségesebb lett köztünk a dolog mint előtte.Sokat kérdez hogy megy a tanulás mert elkezdtem egy sulit aminek örült velem. Kérdezi hogy megy a vezetés ,ha nem jól akkor megvígasztal,a kislányomról is elkezdett kérdezni hogy jól van e nem e beteg és már nem jön át csak ha egyedül vagyok mert nem akarja hogy felébredjen a kislányom véletlen. Volt már ilyen. Igaz vissza alszik,de kellemetlenül érezte magát és amég vissza altattam felöltözött és haza akart menni ,nem akart zavarni de aztán marasztaltam és ellazunt újra. Az utcán ha össze futunk mostmár mosolyog rám és előre köszön,ugye írtam feljebb hogy volt hogy nem köszönt. Néz és látom hogy örül nekem én meg tök zavarba jóvök . Nem tudom hogy beszéljek e vele. Én tisztában vagyok a saját érzéseimmel de rajta mostmár végképp nem tudok kiigazodni. Sokszor küld vicces mémeket is csak úgy,mindig vicceskedik...annyira más lett és ez nagyon jó

2022. okt. 26. 19:42
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Amíg újra nyeregbe nem érzi magát addig játsza majd a kedves ,törödő vicces férfit, aztán ha már biztos benne hogy megint csak te létezel a számára és semmilyen férfi vissza vált majd a megszokottra! Én szóltam!
2022. nov. 6. 19:59
 30/34 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki hogy lekoptattam azt a pasit mégse változott semmi. Ugyan úgy beszélünk annyi hogy màr nem kérdez róla.
2022. nov. 6. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!