Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha letisztáztuk és megbeszéltü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha letisztáztuk és megbeszéltük,hogy nem lesz köztünk semmi komoly akkor miért kezdett el másképp viselkedni?

Figyelt kérdés

Másfél éve kölcsönös szimpàtia alapján szexkapcsolatnak indult a dolog. Mindketten elváltunk 6 hónap külömbséggel.

1 év telt el mikor felhoztam a partneremnek,hogy lehetne több is köztünk. Ő nem szerette volna ès én mondtam neki ,hogy jobbnak làtom ha lezárjuk a dolgot és meg is értette,bele is egyezett. Mégis mindig keresett,érdeklődött,tudni akarta ,hogy vagyok stb... aztán 2 hónapig nem talàlkoztunk csak beszélgettünk messengeren.

Majd mikor újra találkoztunk többet kezdett el csókolgatni,simogatja az arcom,fogja a kezem,ölel és szex után összebújva filmezünk. Régebben mindig egyből haza indult.

Mikor haza megy kikisérem az ajtóba és én ott megállok . Ő pár méterrel arráb mielőtt elindulna a lépcsőn még meg áll ,csak néz furcsán.

Ezek mellett ha nyaralni megy vagy valami új élményt szerez megossza velem,képeket küld.

Félt ha beteg vagyok, örül a sikereimnek,biztat stb

... régen csak írt vagy én írtam hogy találkozzunk,megtörtént a dolog és haza ment

Nem igazán tudom ezt a viselkedést mire vélni.

2022. aug. 31. 20:36
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Így is kifejezhetiném magam igen hogy "az" àtcsusszant a falon,csak veled ellentétben én nem vagyok ilyen primitív. És ha lenne egy kis élet tapasztalatod akkor tudnád,hogy a legtöbb ember sokkal könnyebben kapcsolódik testileg mint lelkileg főleg ha csalódott. A " csak ürítésre kellesz " mondatra pedig azt tudom válaszolni,hogy mi nem üríteni szoktunk hanem szexelni,szeretkezni ami olyan élmény amit még soha senkivel ,a volt férjemmmel sem tapasztaltam 8 év alatt és ugyan ez elmondható a tiszteletről is ami köztünk van,mert még a volt férjem sem tisztelt engem úgy mint ez a férfi aki szerinted csak ürítésre használ. Értem én az utolsó 2 véleményt ,de szoruljon már belétek egy kis tisztesség,hogy normálisan megfogalmazzátok ...az inteligenciátokról elég sokat mondó szavakat használtok . A többieknek pedig köszönöm a segítséget 😊
2022. aug. 31. 23:55
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szépen megfogalmaztad! Negatív véleményt is ki lehet fejezni megválogatott szavakkal, emberségesen és nem szűk látókörűen. Akik így fogalmaznak meg véleményt, azokban is dúl a csalódottság, de feltehetően azért nem ok nélkül sajnos. Az intelligencia pedig itt jön képbe: aki a csalódottsága ellenére is képes megértő és konstruktív maradni, az intelligens, aki hőbörög és aláz, az primitív.
2022. szept. 1. 00:42
 13/34 anonim ***** válasza:
93%

Elképzelhető, hogy elkezdett többet érezni, de azért ne vedd készpénznek a dolgot. Hogy ha kellemes a szex és még közel is laksz, lehet úgy van vele, hogy nem szeretné ennél jobban strapálni magát azzal, hogy új szexpartnert keres, messzebbre kell járni, lehet nem is lesz jó...

Szóval én inkább beszélnék erről, mielőtt beleélem magam.

2022. szept. 1. 10:57
 14/34 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is csak a törődés hiányzik neki, meg a gyengédség, amit megkaphat a többi kötelezettség nélkül. Naná, hogy meg akarja tartani. És téged már ismert, megfelel neki most, nem kell a nulláról kezdeni mással. Ő megmondta az elején. Aki így kijelenti, azt is megmondaná, ha máshogy van.
2022. szept. 1. 11:45
 15/34 anonim ***** válasza:
87%
Attól, mert szépen becsomagolod a kakit, attól még kaki marad.
2022. szept. 1. 12:48
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem olyan embernek ismertem meg aki kihasználná az értzéseimet vagy bárki másét.Ö egy céltudatos ember. Nem foglalkozik felesleges dolgokkal. Biztos vagyok benne ,hogy ha nem lenne mögöttes érzelmi tartalma nem fektetne energiát a köztünk lévő dolgokba. Én úgy látom ,hogy túl sok olyan gesztust közvetít felém ami egyértelműen azt igazolja ,hogy valami mocorog benne,de ő olyan aki nehezen beszél az érzéseiről. Inkább tettekben fejezi ki. Észrevehető rajta sok olyan gesztus is ami teljesen önkénytelen. Ha komolytalan lenne ez az egész szerintem csak csurrantana-cseppentene egy két olyan kedves dolgot ami nem szàmottevő mégis úgy tűnhetne hogy lényegi jelentőssége van csak hogy femt tartsa az érdeklődésemet . Ezt szerintem ennyire nem lehet megjàtszani ahogy ő viszonyul hozzàm az elmúlt pár hónapban. Sokszor van olyan is ,hogy ír,én hívom át de nem akar jönni csak tudni akarja hogy hogy vagyok,a hobbimról vagy az éppen aktuális dolgaimról kérdez. Már rég nem csak a szexre koncentrálódik. Arról is volt már szó és ő dobta fel,hogy majd valamikor itt alszik. Mégis minek akarna itt aludni ha itt lakik a szomszédban? Oké erre lehet a válasz az hogy szexért,biztos azért is igen de filmezni és dumálni is szoktunk utána sokàig. Volt nem is egyszer hogy hajnal 2kor ment haza és 5kor kelt mert reggel 6ra ment dolgozni. Az elején csak is akkor keresett a szex miatt ha szabadnapos volt . Mert nem ért neki annyit hogy sok energiát fektessen bele. Ennek az is lehet az oka hogy napi 12,14 vagy 16 órát dolgozik. Egy héten jó ha van 2 nap szabadnapja amit leginkább pihenéssel,edzéssel és a kisfiával tölt illetve egyre több időt szakít rám is . De már olyan is volt mostanában hogy munkaidöben írt ami azért is furcsa mert nem hogy munkaidőben de még napközben sem írt azelőtt soha csakis éjszaka és csakis szexért.
2022. szept. 1. 19:52
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor miért írtad ki a kérdést? na mindegy, én szurkolok, hogy ne legyen pofára esés.
2022. szept. 1. 20:09
 18/34 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki ,mert kíváncsi voltam mások véleményére,hogy egy kívülálló miként látja a helyzetet,gondoltam hátha más szemszögből is rávilágít dolgokra vagy megerősítést kaphatok.
2022. szept. 1. 20:24
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

De végülis nem használja ki az érzéseidet, mert az elején leszögezte, mi van, te meg belementél.

Nem ártana akkor ismét tisztázni, mert simán találhat emellett egy olyan nőt, akinek nem mond nemet kapcsolatra már az elején sem.

2022. szept. 2. 11:17
 20/34 A kérdező kommentje:

Valóban leszögeztük az elején a feltételeket amiket én szabtam leginkább mert én találtam ki az egészet.de 1 év után elkezdtem érezni iránta és elmontam neki,hogy nekem már nem közömbös. Ekkor le akartam zárni mert nem volt kölcsönös.innentől kezdve ha azért közeledik hozzám így ahogy csak amiatt ,hogy szexeljek még vele akkor igen is kihasználja az érzéseimet és vissza él vele.

Egyébként volt olyan is még mielőtt bevallottam neki,hogy mit érzek,hogy sűrűn felregisztált majd kitörölte magát arról a társkeresőről ahol megismerkedtünk. Egyik nap átjött és egy nagyon jó éjszakát töltöttünk együtt. Mielőtt még jött fent volt a társkeresőn. Mikor hazaent hajnalban kitörölte és azóta egy alkalommal sem regisztált vissza. Ez még télen volt.

2022. szept. 2. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!