Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha letisztáztuk és megbeszéltü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha letisztáztuk és megbeszéltük,hogy nem lesz köztünk semmi komoly akkor miért kezdett el másképp viselkedni?

Figyelt kérdés

Másfél éve kölcsönös szimpàtia alapján szexkapcsolatnak indult a dolog. Mindketten elváltunk 6 hónap külömbséggel.

1 év telt el mikor felhoztam a partneremnek,hogy lehetne több is köztünk. Ő nem szerette volna ès én mondtam neki ,hogy jobbnak làtom ha lezárjuk a dolgot és meg is értette,bele is egyezett. Mégis mindig keresett,érdeklődött,tudni akarta ,hogy vagyok stb... aztán 2 hónapig nem talàlkoztunk csak beszélgettünk messengeren.

Majd mikor újra találkoztunk többet kezdett el csókolgatni,simogatja az arcom,fogja a kezem,ölel és szex után összebújva filmezünk. Régebben mindig egyből haza indult.

Mikor haza megy kikisérem az ajtóba és én ott megállok . Ő pár méterrel arráb mielőtt elindulna a lépcsőn még meg áll ,csak néz furcsán.

Ezek mellett ha nyaralni megy vagy valami új élményt szerez megossza velem,képeket küld.

Félt ha beteg vagyok, örül a sikereimnek,biztat stb

... régen csak írt vagy én írtam hogy találkozzunk,megtörtént a dolog és haza ment

Nem igazán tudom ezt a viselkedést mire vélni.

2022. aug. 31. 20:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog van, vagy a biztos szexet nem akarja elengedni, és látszólag megadja azt, amire vágysz.

Vagy érezni kezdett valamit, és elgondolkodott a javaslatodon.

2022. aug. 31. 20:41
 2/34 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem kezd többet érezni .
2022. aug. 31. 20:44
 3/34 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is gondolkodott a dolgon és rájött, hogy valóban jó veled és szeretne tőled többet, mint szexkapcsolat. Már érez is irántad igazán, tényleg te kellesz neki. Nincs ezzel semmi baj, sőt... Beszéljétek meg :) Szerintem kivételes, mikor két ember így jön össze, mert ez nem kezdeti áltatás és fellángolás, hanem már némileg kiforott érzelmek, amik bizalmon alapulnak. Ez ritka dolog, becsülni érdemes.
2022. aug. 31. 20:52
 4/34 A kérdező kommentje:

igen nekem is eszembe jutott az hogy a biztos szexet nem akarja elengedni de először elengedett. Bele egyezett,azt mondta ,hogy nem akar fájdalmat okozni és el is búcsúztunk és meg is ölet . Ő egy nagyon határozott beállítottságú ember és mindig jót akart nekem. Ő nem az a fajta aki szépeket mond vagy tesz és lehazudja a csillagokat is. Nagyon megfontolt,udvarias,illedelmes. Nem az a kihasználós fajta. Ezért is gondolok én is arra jobban hogy talán érez valamit. Nagyon nehéz volt hozzá közel kerülni. A felesége megcsalta és elhagyta akkor 6 hónapig nem volt senkije utána lett 1 nő akivel csak 1 szex volt és utána lettem én pedig egy nagyon jólszituált pasi.

Tele volt falakkal de most olyan mintha leomlani kezdtek volna benne ezek a felépített falak. Szerintetek beszéljek vele? Vagy hagyjam hogy magától bontakozzanak ki az érzelmei és ha akar majd ő kezdeményezi ezt a fajata beszélgetést?

2022. aug. 31. 20:55
 5/34 anonim ***** válasza:
58%
Mindenképp éreztesd vele legalább, hogy te nyitottan állsz az érzelmeire és ne bizonytalanítsd el. Te ismered, ha úgy látod jónak, nyiss te felé, de egyértelmű jelekkel mindenféleképpen mutasd neki, hogy te is ezt akarod. Ha tényleg így megsebezték a bizalmát, akkor ne kétértelműsködj, attól csak szorongani fog...
2022. aug. 31. 20:58
 6/34 anonim ***** válasza:
41%
Nekem úgy jön le, hogy nem csak nyalizik és sunnyog, ezek alapján, hanem tényleg mélyebben érez.
2022. aug. 31. 21:01
 7/34 A kérdező kommentje:
Mindig nyitott vagyok hozzá.Próbálok neki kedveskedni is azzal ,hogy mikor àtjön mindig van a kedvenc ananász levéből itthon, mert tudom,hogy szereti. Mindig viszonzom a közeledését is. Látom rajta,hogy jól esik neki egy kis gondoskodás is. Mostanában szokott panaszkodni,hogy éhes és hogy leugrik egy közeli kajándába ami itt van velem szemben. Egyébként ő is itt lakik kb 200 méterre. Gondoltam rá ,hogy áthívom legközelebb enni. De nem akarom ,hogy tolakodásnak vegye.
2022. aug. 31. 21:05
 8/34 anonim ***** válasza:
37%
A leírtak alapján örülni fog a közeledésesnek :)
2022. aug. 31. 21:11
 9/34 anonim ***** válasza:
64%
Tele volt falakkal... de a farka azért átcsusszant a falon. Azt se hinném el a manusnak, amit kérdez. De téged se értelek, hogy bírsz összefeküdni vele, amikor világosan megmondta, hogy csak ürítésre kellesz.
2022. aug. 31. 22:09
 10/34 anonim ***** válasza:
82%
Egy dolgot érez, és az lent van a gatyájában.
2022. aug. 31. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!