Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg tapintatosan, hogy nem szeretnék komoly kapcsolatot?
Bonyolult a sztori, ezért sem tudtam rendesen kategorizálni.
Egy elég viharos kapcsolatnak vetettem véget nemrég. Nagyon rosszul viseltem az egészet, de amiket kaptam épeszű ember rég dobta volna előbb.
Nemrég felkeresett, es csak tőmondatokban válaszoltam. Semmi egyertelmű jelet nem akartam arra adni hogy még ezek után is, de vannak érzéseim felé. Igaz már közel sem olyan mint rég.
Tőszavak, ignorálás, csend, ez amolyan se veled se nélküled dolog lett, pedig én mondtam neki hogy nem azért válaszoltam mert vissza akarom kapni.
Par nap ilyen hulla hangulat után felhív, nagyon fel volt pörögve, azt akarta hogy beszéljük meg akkor a továbbiakat - valamiből ő azt rakta össze hogy mi most ujra fogjuk kezdeni.
Nekem pont nem volt alkalmas az időzítése, kértem hogy majd máskor.
Nagyon sok fájdalmat okozott, viszont ezek után sem akarom megbántani. A napokban amikor volt az az 1-1 par perces hívás is, mindjárt provokálta a veszekedest tehát minden a régi. Ez is megerősített hogy nem akarom már őt.
Ő most egy nagy ujrakezdésre és lánykérésre készül mégis, hiába hogy nem adtam okot erre. De rohadtul nem akarom már az életemben sem tudni.
Hogy közölhetném ezt mégis tapintatosan? Ahogy ismerem nagyon meg fog haragudni és szidni életem végéig. Szeretnék egy normális megbeszélt lezárást csak.
Szerintem ebben nem lehet tapintatosnak lenni mert még nem fogná fel hogy tényleg nem akarsz tőle semmit.
Simán mondd meg, hogy pl "Figyelj, a korábbi tapasztalatok szerint mi nem teljesen illünk össze, nem te vagy az akit keresek, nem szeretném újrakezdeni, mert ez úgy érzem ez a kapcsolat egyikőnknek sem tesz jót.."
Köszönöm, valami ilyesmit fogok megfogalmazni neki.
Azt már feladtam hogy ráirányítsam az ő problémáira is, mellette úgy hogy én is elismerem a sajátomat, teljesen esélytelen. Nagyon rég tanulom a vele való kommunikációt, asszertíven, higgadtan, vagy sehogy, semmi nem használt én pedig belefáradtam. A hülye úgy is én leszek, plusz amiket mondok neki mint probléma és javaslat, később belém vágja csak várja az alkalmat.
Ezt a nagy ujra kezdést sem értem. Szerinte minden rendbe lenne, de a hülye megint csak én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!