Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek működött az aszex kapcsolata, vagy lehet egyáltalán találni így párt?
Ingadozik a véleményem, sokszor már lemondtam hogy kapcsolatban legyek, de van előttem nagyon rossz példa a családban, akik egyedül maradtak és már 40 évesen is megkeseredett, megőrült emberek lettek belőlük…
Emiatt néha elgondolkodom hogy talán mégis belemehetnék egy aszex kapcsolatba
Közeledést sokat kaptam, de ők nagyon nem voltak aszex férfiak, én viszont soha nem akarok semmilyen intimitást. Egyszerűen undorodom a gondolattól. Nem mindentől, a csóktól pl. nem de a többitől igen
Van olyan aki mondjuk aszex társkeresőn talált párt, vagy esetleg meg tudta beszélni azzal aki közeledett felé hogy csak szexmentes kapcsolatra hajlandó és elfogadták?
Szerintem működőképes lehet, ha tiszta kártyákkal játsszol, és kommunikálod, hogy hol vannak a határok, stb.
Két a-spec ember sem egyforma, pont úgy vannak igények, meg dolgok amik nem férnek bele, ahogy egy bármilyen más kapcsolatban is. (Mert nem, alap esetben se készpénz meg evidencia ám, hogy mindenkinek minden mehet orrba-szájba, sréhen meg kézenállva, az ispán lovát is bevonva)
De igen, vannak működő ilyen kapcsolatok, pl az AVEN fórumon asszem van egy csomó ilyen topic.
Vannak amolyan mingli kapcsolatok.
Nekem ugyan nem jött be (mert kapuzárásos volt a pali), de működőképesek az ilyen kapcsolatok.
Én is aszex vagyok. Együtt voltam évekig egy normális szexualitású lánnyal. Évekig tolerálta, próbálta megjavítani. De akkor még én sem voltam képbe magammal. Én sem tudtam, hogy ezt nem lehet. A kapcsolatunk egy idő után tönkrement. Nem csoda.
De mi ritkák vagyunk. Pontosabban ez a beállítottság. Ha beközlöd előre valakivel, hogy te ilyen vagy, 1000-ből 999x kinevet és odébbáll. Inkább csak ráérezni lehet arra, hogy ki az, aki aszex. És nála kell kiteríteni a lapokat neked is (ilyen jelek pl h évek óta egyedül van, nem fekteti le a környék összes nőjét pedig nem ronda, stb.). Ezek nem biztos persze, h azt jelenti, hogy aszex. De könnyen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!