Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Nem akarom félre érteni. Múltkor voltam dolgozni és jött egy új srác őszintén elléggé megtetszett, munka közben volt hogy méllyen rám nézett aztán elfordultam mert kicsit zavarba jöttem:D. De láttam hogy elég sok valakire ránézett. Lehet hogy csak szimpla nézés volt? Egyébként mikor mentünk ki a gyártósorrol mikor vettük le a felszerelést pont mögöttem jött és akkor is úgy rám nézett mikor ránéztem, és mikor a kukába dobtam ki a kesztyűt akkor is úgy megtartotta. De tényleg nem akarom félre érteni a dolgot,és nem tudom ez csak szimplán alap dolgoknak tekinthető?
2022. aug. 30. 23:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne gondolt túl. Ha új, akkor valószínűleg csak megnézte magának a kollégákat, semmi extra.
2022. aug. 31. 00:20
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
megmarkolta a segged a szemével
2022. aug. 31. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!