Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelenthet valamit? Lehet, hogy tetszem neki?
Az egyetemen van egy oktatóm, 34 éves nagyon jó pasi, fekete haj, barna szem, kis borosta, 185-190 cm között van kb, és sportos.
Szakdogát is nála írtam Bsc-n és nagyon jól kijöttünk, mindig azonnal válaszolt, és e-mailben kacsintós (😉) vagy szivecske szemű ( 😍) reakciókat irkált. Eleinte fura volt, aztán én is megtűzdeltem. Záróvizsgán is jófej volt. Az opponensi értékelésben volt egy kis negatív visszajelzés, amire pedig azt mondta, hogy ezzel ő nem ért egyet, később pedig mondta, hogy továbbvihetnénk a témát egy közös publikációra. Amúgy a viselkedése is annyira lenyűgözött, amikor konzultáltunk (igyekeztem minél gyakrabban) nagyon kedves volt, viccelődtünk, sztorizgattunk is, meg néha pletykáltunk is, volt amikor teát is főzött 🥹 Sokszor alig tudtam a szemébe nézni, mert zavarba jöttem tőle, meg mellszőrét néztem, ami a pólóból kicsit kilátszott kicsit. Amikor pedig a folyosón vártunk a lányokkal, odaköszönt, hogy “Hello, csajok!” ilyenkor mindig elájultam tőle, és szinte artikulálatlanul köszöntem vissza, ami annyira égő 😅
Lassan újra témavezetőt kell keressek, mondjuk most is nála szeretném, de tudom, hogy gáz, de azon gondolkodom, hogy elmondjam neki hogy mit érzek, mert már nem bírom ezt. Volt, hogy vele álmodtam, meg az előadásain elkalandozok mindig, és vagy azt nézem, milyen jó a teste is, amellett, hogy jóképű, vagy olyasmin ábrándozok, hogy nem bánnám, ha nekem esne egyszer az irodájában. Más lányoknak is bejön, de remélem velük nem ilyen. Mondjuk a BTK-n elég jó pozícióban van, ahol 80%, és az oktatók a tanszéken szinte csak nők. Mondjuk az idősebb tanárnők is imádják, úgy láttam.
Nem tudom mit tegyek, mert nem bírom már ezt, olyan jó lenne, ha valami történne, bármi. Az is jobb lenne, ha nagyon bunkó lenne, mert akkor nem olvadnék el, hogy milyen cuki, de így már nem bírom tovább🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!