Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jelentheti, hogy tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Egy nálam fiatalabb fiúról van szó.

-sűrűn jött oda hosszabb beszélgetést kezdeményezni.

-ha viszont nem, és én kezdek beszélgetést akkor is próbálja fent tartani

-ha mondd, csinál valami vicceset rögtön engem néz

-nehanyszor úgy köszönt el, hogy puszi

-ha valami újat látott rajtam megdicsérte

-amikor valamire mondtam neki, hogy majd csinálhatnánk együtt a következő alkalommal rá is kérdezett, hogy na majd akkor csináljuk? Amikor nevetve mondtam hogy ahh nem gondoltam komolyan azt mondta most csalódott.

Egyszerűen nem tudom, hogy csak kedves, barátkozós vagy érdekelhetem. Ha nálam idősebb lenne rögtön egyértelműnek gondolnám, de így fogalmam sincs. Egyébként sose volt konkrét lépése felém.

2022. jún. 22. 23:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Nehéz megállapítani, de talán nem tudja elképzeli, hogy lehet köztetek valami a korkülönbség miatt? Bár nem derült ki, hogy ki hány éves.

De alapvetően az lenne a jobb - már amennyiben szeretnél tőle valamit - ha te hívnád el randira. Találkozzatok munka után, és akkor majd kiderül.

2022. jún. 23. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!