Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 körüli emberek! Ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli emberek! Ti hogyan emlékeztek vissza a 2000-es évek internetes ismerkedésre (chat.hu, Myvip.com)?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak, mennyit változott a világ?
2022. aug. 29. 21:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Gyerekek! 2001 gyaloglo.hu. Szinte ekkor indult ez az online dolog, mindenki tolta. Ott még lehetett ismerkedni, beszélgetni. Rengeteg nővel jöttem össze, igazi paradicsomi állapotok voltak a maihoz képest. Volt benne egy ártatlanság. A társkeresők később jöttek be, de összehasonlítatlanul jobb volt. Mivel ma már telón is van net, így minden aberrált és cigó 0-24-ben ezeken lóg, így extrém méretekben felhígult a piac. Nem csodálkozom hogy ilyenné vált a világ.
2022. aug. 30. 07:11
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Nosztalgiával :D jópár csajt befűztem a chaten és a myvipen is
2022. aug. 30. 10:25
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a chat.hu anno egy életre elvette a kedvem mindenféle netes ismerkedéstől, annyi válogatott pedomaci és troll volt fenn. Azóta se ismerkedem neten és soha nem is fogok.
2022. aug. 30. 11:50
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

Én idén voltam 33 éves. Én nem ismerkedtem anno neten, mert tartottam picit tőle meg nagyon szigorúan fogtak otthon - az egyik barátnőm ismerkedett neten, a chat.hu-n. A Myvip talán később is robbant be, így ahhoz a korosztályhoz kicsit idősek voltunk, ahol "tarolt", meg nem az a stílus voltunk a korosztállyal.

Chat.hu: ha teljesen őszinte akarok lenni, nem sokat változott férfioldalról a viselkedés fórumokon, legalábbis azoknak a körében, akik akkor is az idegesítő kategóriába tartoztak, max. a többségéből nem jött össze találkozó sem ilyen 13-4-5 évesen, meg nem is kifejezett társkereső volt. De a sablonos kérdések, a kétértelmű, "pajzán" megjegyzések, a "mi van most rajtad?", a képkunyerálás ugyanúgy megvolt. Kicsit idősebb barátnőm meg már volt valami társkeresőn - ott is megvoltak a perverzek, akiknek kb. az első kérdésük az volt, hogy milyen a punin a szőr meg nem lenne-e kedve kicsit "szórakozni". Talán annyi különbség volt, hogy legalább aki rá akart írni a másikra, megerőltette magát és valamit odatett hozzá ahelyett, hogy csak benyögje azt, hogy "szia".

Tematikus fórumokról amúgy több kapcsolat, sikeresebb ismerkedés jött össze akkor, mert ott alapvetően nem ismerkedés / becsajozás-pasizás miatt beszélgettek egymással emberek, hanem már azért, mert volt legalább valami közös érdeklődés, voltak megadott témában beszélgetések... Honfoglaló, Teveclub, Kvízpart fóruma, ilyenek.

2022. aug. 31. 14:50
 15/21 acelsziv ***** válasza:
100%
Én irc - t használtam. Ott normális emberekkel találkoztam. Könnyebb volt. Ha ma chaten ráírsu egy idegenre 90% hogy választ sem kapsz
2022. szept. 1. 16:23
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
Könnyebb volt , nem volt nagy arca a nőknek .
2022. szept. 1. 18:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Oooohhh, chat.hu régi szép idők, rengeteg embert ismertem meg onnan. Bőven volt normális köztük, akikkel aztán msn majd személyes találkozás/kapcsolat is lett. Hiányzik.. :(
2022. szept. 1. 19:29
 18/21 anonim válasza:
40%

Férfi vagyok, 2001-ben voltam 19 éves. Egyáltalán nincsenek jó tapasztalataim az akkori netes ismerkedésről. Annak az évtizednek az első felében még nem is internetezett mindenki, lányok közül még kevesebben mint fiúk közül. Digitális fényképezőgépek kb. 2003 körültől kezdtek el jobban elterjedni Magyarországon, előtte csomó mindenki ha akart volna, se tudott képet küldeni magáról. Az iWiW-en 2005-től kezdve lehetett egyáltalán fényképet feltölteni. Tehát az évtized első felében a chat.hu-n sokszor hosszasan beszélgettem valakivel, nagy nehezen küldött magáról egy képet, amin nem tetszett nekem. Netes társkeresőn szintén többségben voltak a fénykép nélküli női profilok, ott is egy-egy a leírás alapján szimpatikus lánnyal levelezgetés után derült ki, ha végül küldött képet, hogy nem az esetem.

2005 után már több volt mindenhol a fénykép, de az én korosztályomban a myvipet kevesen használták és lenézett volt, csináltam fiókot de nem igazán használtam, akkoriban én inkább már a myspace-et, és onnan lett több ismerősöm, és néhány futó kalandom olyanokkal, akikkel hasonló fajta bulikba jártunk. Egyszer kavartam egy lánnyal, aki iWiW-en jelölt be, de én nem jelölgettem ismeretleneket, mert alapvetően bunkóságnak és a másik ember zavarásának tartottam, hogy ismeretlenül jelölgessek vagy üzenjek (egyébként most is annak tartom facebookon). Társkeresőket akkoriban, tehát az évtized második felében nem használtam, inkább élőben az éjszakában ismerkedtem, ahol sokkal hamarabb derült ki, hogy vonzódunk-e egymáshoz, vagy sem.

Nem gondolom, hogy bármilyen szempontból jobb volt abban az időszakban neten ismerkedni; most se könnyű férfiként, de akkor több akadálya volt és több időpocsékolással járt.

2022. szept. 1. 23:52
 19/21 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Én személy szerint jobban szerettem a Myvipet és IwIw-et is, mint a mai okos telefonos facebookos világot. Könnyebben is lehetett akkoriban ismerkedni, mint manapság. Arra emlékszem, hogy Myvipről két barátnőm is volt. Gyaloglo chatre még néha fel szoktam amúgy nézni. Már az sem a régi, de néha még szoktak ott értelmes beszélgetések menni. Nagyjából én akkor vonultam ki a közösségi oldalakról, mikor megszűnt 2014-ben az IwIw. Azóta facebookot sem használok, igaz azt mindig is utáltam. Nagyrészt sajnos a face-nek köszönhető az, hogy a többi oldal feledésbe merült.
2022. szept. 2. 17:12
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
A 2000-es években 100X könnyebb volt ismerkedni, akkor még nem volt olyan a net mint most. Mára teljesen torz trendek után futnak, mára már a sok proli, meg a cigány, meg a tróger, meg az aberráltak, az idióták teljesen tönkretettek mindent. Ami jónak indul, azt is megszállják a szexre hajtó pasik. Minden de minden szexpartnerkeresővé vált, olyan lett az egész net mint egy nyílvános WC. Magamutogatás, egófényezés, kirakat életek, filter hegyek, mindenki ráír mindenkire, a külsőségek terén már trornymagasan van a léc, mindenki modell, csücsörít, 12 éves lányok már pózolnak, a liberális agyhalál a tiktok pusztít, hatalmassá vált az értékválság. Ezzel párhuzamosan az emberek elvesztették az emberi mivoltukat, termékekként tekintenek egymásra. Sosem volt még ennyire lélektelen a világ. Persze a marketing szerint el kell fogadni mindent és mindenkit, minden rózsaszínű és szivárványos, az igazság meg az hogy nem más az egész, mint egy nagy hulladéklerakó. Ha guberálsz a sok haszontalan és büdös romlott cucc között, találhatsz hasznosat, értékeset.
2022. szept. 2. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!