Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 körüli emberek! Ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli emberek! Ti hogyan emlékeztek vissza a 2000-es évek internetes ismerkedésre (chat.hu, Myvip.com)?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak, mennyit változott a világ?
2022. aug. 29. 21:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
30%

Csetponthú szánalmas volt anno, 14 évesek nyomultak bárkire aki nőnek adta ki magát, ami néha csak 1-1 részeg haveri társaság volt.

Májvippen az öreg pedofilok gyülekeztek, Reimes József, Gubacsi Sándor, Lechoroczki Anti és a többiek. Teveclubon szintén.

2022. aug. 29. 21:32
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt, csak gagyibb és lassabb. A myvip azért volt érdekesebb, mert ott meg lehetett nézni, hogy kik nézték meg az adatlapodat, és kiderült, hogy egy csomó olyan fiú nézi rendszeresen, akikről azt sem feltételeztem, hogy a nevemet tudják.
2022. aug. 29. 21:32
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
A chat.hu a gyakorikra hasonlít!
2022. aug. 29. 21:45
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Csajok és pasik kimaradt :D Én azon beszéltem pár sráccal de nem lett belőle semmi. Annyira már arra sem emlékszem.
2022. aug. 29. 22:00
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb volt, de lehet, hogy csak a nosztalgia beszél belőlem :'D de leírom, miért gondolom így.

Akkoriban a közösségi média oldalak nem voltak telenyomva ingerrel, sokkal kevesebb bejegyzést látott az ember és ami nagyon fontos, hogy első sorban az ismerősei kiírásait, képeit lehetett látni.

Sokkal személyesebben lehetett megnyilvánulni, hosszabb vagy rövidebb bejegyzésekben, rendes fotóalbumokban, amelyek hasonlítottak a régi fizikai fotóalbumokra, amiket az ember át tudott még pörgetni.

A másik, hogy nem volt ez a kategória, hogy pár mp-s vidik, főleg a képek domináltak.

Ja és még egy dolog, nem volt ilyen mennyiségű reklám sem, se direkt, sem pedig valós posztnak tűnő reklám.

2022. aug. 29. 22:06
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
Arr emlékszem hogy myvipen mindenki lepukkant emós volt
2022. aug. 29. 22:11
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

chat.hu - általában követni sem lehetett a szobákat, privátban meg folyamatosan kéretlen korod, honnan kérdések

myvip - abban volt más, hogy mutatta a számot hányan nézték meg a képeid, az volt a menő akiket 1000 felett/kép

2022. aug. 29. 22:32
 8/21 anonim ***** válasza:
78%

A chat.hu-n még kisiskolásként trollkodtunk (idősebb hapsinak vagy akár nőnek kiadva magunk). De olyat is csináltunk, hogy egy így megviccelt nő telószámát adtuk meg egy szintén megviccelt srácnak, kíváncsi vagyok, összejöttek-e...

Annak idején felénk a myvip-en csak cigók voltak, ezért ez kimaradt az életemből.

Gimisként az iwiw-nek szerettem azt a funkcióját, hogy bármilyen szűrő alapján lehetett keresni (pl.: nő, 15-18 év, Debrecen, egyedülálló) és máris indult az álmodozás, de p.nci voltam ismeretlenül jelölni :D

A netes társkeresőkről abból az időből nem tudok nyilatkozni, mert felénk még ~2010-ben (ekkor voltam az egyetem közepén) is úgy tartották, hogy a netes társkeresőkön csak a nyomik vannak, akik élőben senkinek sem kellenek. De egyetemistaként tényleg nem is voltunk rászorulva.

A Facebookot mindig is lelketlenebbnek tartottam az iwiw-nél, csak mindenki oda ment át, én meg követtem a csordát. Amúgy vicces, hogy anno azért menekült mindenki az iwiwről, mert a nyuggerek elárasztották gagyi "jó reggelt mindenkinek!", "Isten éltesse a Józsefeket" és "Pénzvarázslat, oszd meg!" jellegű giccses-gagyi képekkel és a Facén ezek a fosok a reneszánszukat élik (jó, hogy lehet felhasználókat tiltani). Már várom, amikor az Instán is ezek lesznek.

De visszatérve, a 2000-es években még offline élte szinte mindenki az életét, a valódi barátokkal MSN-en chateltünk.

34F

2022. aug. 29. 22:50
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Technikailag gagyibb volt, nehezebben tudhattad másról, hogy ki is valójában, DE többféle és nyitottabb emberekkel lehetett találkozni. Ráadásul, kevésbé voltak felszínesek.

Most a többség tök egyforma, pár mondat után képcsere (vagy eleve látod a másikat) és ennyi. A személyiség kevésbé számít.

2022. aug. 29. 23:59
 10/21 anonim ***** válasza:
91%

Chat.huról volt egy csomó pocsék randim, meg az első 2 kapcsolatom anno. 4 hónap illetve 1 év, 19-20 évesen. Egyik se hiányzik😂😂😂 .

A férjemet már netes társkeresőn ismertem meg. Ott fél évet voltam fent.

2022. aug. 30. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!