Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el ezt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el ezt egy pasinak?

Figyelt kérdés
Barátkoztunk, kedveltük egymást, viszont komolyat nem tervezett volna. Szexet meg azért bevállalta volna. Eltávolódtam, érzi, hogy már nem olyan kedélyesek a válaszaim és ez összezavarja, mert kezdetben jók voltak a talik. Én meg nem mondtam meg neki, hogy miért kerülöm, nem tom kissé kínosnak érzem elmondani azt, hogy hát azért mert azt hittem számítok annyira, hogy legyen ebből több is. Most viszont rákérdezett, hogy mi van velem, miért viselkedem így mostanában. Hogyan fogalmazzam meg ezt kevésbé cikire véve?
2022. aug. 28. 18:47
1 2
 11/15 Musztafa Kebab ***** válasza:
34%
6-os vagyok és biztosan nem fogtam mellé. Te tepersz érte, mert nem az ő szintje vagy külsőre, ő meg éppen ebből kifolyólag félvállról vesz téged. Az igazság már csak ilyen sivár. A nők szeretnek felfelé randizni, de a felettük félő pasinak csak szexre jók.
2022. aug. 28. 20:08
 12/15 A kérdező kommentje:
4.volt.
2022. aug. 28. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Vagy megírod, amit ide, tehát azt, hogy azt remélted, ennél többet számítasz, és több is lehet köztetek.

Vagy teljesen flegmára veszed, és megírod, hogy bocs, de szexre találok nálad helyesebb pasit is. Ha már minden pasi csak erre akar, akkor legalább használjon ki úgy, hogy közben én is élvezem. Aztán tiltás, törlés.

Amúgy minek jópofizol vele, ha ő egyértelműen közölte, hogy egy patronnál többet nem érsz? Neki ez úgy jön le, hogy szerinted ez oké.

Legyen már tartásod!

2022. aug. 28. 20:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem mondta mit akar. Ebből nekem az jön le, hogy szórakozik
2022. aug. 28. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, szórakozik.
2022. aug. 29. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!