Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a pasinak aki udvarol, hogy rosszul esik, hogy alig kérdez rólam? Állandóan csak magáról beszél és kezd rosszul esni.
2 hónapja ismerjük egymást, még csak 6x tudtunk találkozni. Ő nagyon szeret magáról mesélni, és nagyon szívesen is hallgatom, meg kérdezem... eddig úgy voltam vele, hogy eleinte a pasik szeretnek magukról beszélni, de ennyi idő után már érdekelhetné kicsit jobban az életem.
Most biztos vagyok benne, mert én is ezt írnám... hogy az lesz a válasz, hogy nem érdeklem eléggé, de mivel más meg nem erre mutat, én valamiért úgy gondolom, hogy csak nagy az egoja.
Hogyan említsem ezt meg neki, hogy engem ez zavar, vagy hogyan deríthetném ki, hogy ez miért van? :(
Kiegészíteném:
A testbeszéde, a kitartása és minden más azt árulja el, hogy érdeklem.
Csak nem kérdez eleget...
Tudtok segíteni? :(
2#
Milyen célzásra gondolsz? :) Mondjuk, ha kedvesen-viccesen megkérdem, hogy "és te nem is kérdezed meg, hogy... ?"
Vagy hogyan?
3#
Magamtól azért nem tudok, mert van egy kis önbizalomhiányom (micsoda népbetegség...) és attól félek, hogy ha elkezdeném mesélni, ami a témához kapcsolódik, pl. ő elmeséli az egész hétvégéjét, én meg nem tudok hozzákezdeni az enyém meséléséhez, mert attól tartok, hogy nem hallgatná végig, vagy unalmasnak gondolná. De ezt nem azért hiszem, mert neki mondanám, hanem senkinek sem mesélném el, ha nem kérdeznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!