Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el ezt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el ezt egy pasinak?

Figyelt kérdés
Barátkoztunk, kedveltük egymást, viszont komolyat nem tervezett volna. Szexet meg azért bevállalta volna. Eltávolódtam, érzi, hogy már nem olyan kedélyesek a válaszaim és ez összezavarja, mert kezdetben jók voltak a talik. Én meg nem mondtam meg neki, hogy miért kerülöm, nem tom kissé kínosnak érzem elmondani azt, hogy hát azért mert azt hittem számítok annyira, hogy legyen ebből több is. Most viszont rákérdezett, hogy mi van velem, miért viselkedem így mostanában. Hogyan fogalmazzam meg ezt kevésbé cikire véve?
2022. aug. 28. 18:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, ami igaz: futó, laza kapcsolatra nem vagyok alkalmas, nekem ahhoz mély kapcsolat kell, hogy továbblépjek.
2022. aug. 28. 18:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ebben semmi ciki nincs!

34/f

2022. aug. 28. 18:51
 3/15 Musztafa Kebab ***** válasza:
68%
Így ahogy ide leírtad. Nagy baj, ha a valóság már nem is elég jó neki. Amúgy ha csak szexet akar a pasi, akkor sanszos, hogy ez azért van, mert nem a saját szintedről válogatsz.
2022. aug. 28. 18:52
 4/15 A kérdező kommentje:

3. Milyen irányban érted? :D

Egyébként lszrnám ha most ismertem volna meg, de ismerem és kedvelem már egy ideje őt ahhoz, hogy megtiszteljem ezzel.

2022. aug. 28. 18:56
 5/15 Musztafa Kebab ***** válasza:
74%
Külsőre természetesen.
2022. aug. 28. 19:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Melléfogtal.
2022. aug. 28. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

"Barátkoztunk, kedveltük egymást"

Eddig a pontig azthittem rólam írsz, aztán tovább olvasva nem úgy fest a dolog.

2022. aug. 28. 19:19
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Bocsi az offért, ugyanebben a szituban vagyok úgyhogy ha nem gond kommentelek hátha jön valami jó válasz, ezért pluszban nem írok ki én is kérdést.
2022. aug. 28. 19:30
 9/15 A kérdező kommentje:
8, oké, de ehhez minek kommentelni egyáltalán? Nem értem, na mindegy:)
2022. aug. 28. 19:32
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Hány tali volt?
2022. aug. 28. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!