Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti megadnátok valamilye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megadnátok valamilyen elérhetőségeteket egy ismeretlen srácnak?

Figyelt kérdés

Ha valahol normális módon megszólítana téged egy pasi mert bejössz neki és egy rövid beszélgetés után felajánlaná, hogy Facebookon jelöljétek be egymást akkor mennyi az esélye neki, hogy megadod neki a Facebook elérhetőségedet?

Plusz még az érdekelne, hogy mivel vagy milyen szöveggel lenne a leginkább esélye arra, hogy megadd neki?

2022. aug. 27. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Insta elérhetőséget kérj inkább, azt hamarabb megadják, hiszen sokuknak alapból nyilvános.

A legegyszerűbb, ha azt mondod, szimpatikusnak találod/tetszik a stílusa vagy a kisugárzása és megkérdezed, megadná e az instáját.

2022. aug. 27. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A válasz fele lemaradt.

Ha szimpatikusnak tartom és egyedülálló vagyok, nagy a valószínűsége, hogy megadom az elérhetőségem. Én viszont nem szeretem, ha beszélgetést is kezdeményeznek.

2022. aug. 27. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mivel ezt hívják ismerkedésnek.
2022. aug. 27. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Indoklas nelkul ha random leallitanak utcan szemelyes adazokat elkerni tolem. Hát én biztos nem.
2022. aug. 27. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
*adatokat
2022. aug. 27. 23:19
 6/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Hozzám múltkor odajött egy pasi, míg vártam a taxira egy szórakozóhely előtt, odaköszönt, visszaköszöntem, elkezdtünk beszélgetni, megvárta velem a taxit, közben meg elkérte a számomat, én pedig megadtam.

Ha nyitott vagyok az ismerkedésre, akkor megadom, ha azt megelőzi egy beszélgetés és az illető normálisnak tűnik. Amúgy nem.

2022. aug. 28. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!