Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mennyire gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire gyakran kaptok bókot ismeretlenektől? Ilyen létezik?

Figyelt kérdés

A barátnőm sokszor meséli, hogy idegenek mennek oda hozzá, szólítják meg (napi szinten többször) csak úgy, hogy elmondják milyen szép lány.

Én eddig csak legyintettem erre, de az elmúlt pár napot együtt töltöttük, és tényleg nem tud olyan helyre menni, szituációba kerülni, hogy valaki ne jegyezze meg, mennyire gyönyörű. Nemcsak férfiak, nők is. Pl. Napszemüveget próbálgattunk, és az eladó (fiatal nő) mosolygott es nézte a baratnőmet és nem győzte ecsetelni, mennyire szép és hogy neki minden jól áll.

Másik példa: fizetős wc-be mentünk es a takaritónő (idősebb hölgy) azt mondta, neki nem kell fizetni, mert annyira aranyos es gyönyörű.

De még sorolhatnám estig, amikor átjött hozzám a szomszédom (idős hölgy) is egyből elkezdte mondani milyen szép.

Férfiakat meg meg sem említem az meg még gyakrabban fordul elő, uton-nyomon, de az az érdekes hogy sokszor nem ismerkedni akarnak vele, csak azért szólitják le, hogy elmondják milyen szép aztán elköszönnek és ennyi.

Persze jó sokan ismerkedni is akarnak.

Ez hogyan lehetséges?

Valóban szép lány a barátnőm, de azert rengeteg szép (még akár szebb) lányt lehet látni mindenhol, én mégsem láttam még nagyon ilyet…

2022. jún. 19. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Azért ez már durva szint.. mi az hogy neki nem kell fizetni?😅 Diszkrimináció 🙄

De egyébként nekem is szokott néha ilyen lenni hogy random idegenek megdicsérnek. Egyszer külföldön kaptam egy ingyen sört a pultostól, de ha iszom, akkor mosolygós vagyok, szóval szerintem az eléggé megdobja egy ember kisugárzását.

2022. jún. 19. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Miért ne létezne?

Múltkor lementem a kutyával sétálni, mielőtt elmentünk volna bevásárolni és a parkban volt egy fickó, aki a padon ücsörgött és mikor megállt a kutya szaglászni a közelében, mosolyogva köszönt és megdicsért, hogy milyen szép vagyok és milyen cuki a kutyám. Én megköszöntem, aztán ment tovább az élet.

De volt, hogy a ruhaosztályon vártam a párom, amíg ruhát próbált és odajött egy fickó, hogy milyen csinos vagyok, szerintem jól állna-e neki az az ing, amit talált magának. Kicsit lefagytam, hogy ez most mi, aztán bocsánatot kért, hogy nem akart nyomulni. Mondtam neki, hogy semmi baj, csak nem tudtam hirtelen hova tenni és megértem, hogy nincs az arcomra írva, hogy foglalt vagyok. :D De jófej volt, lepacsizott a párommal is.

Meg volt olyan, hogy a vizsgáztatóm (nő) jegyezte meg, hogy milyen kedves kis arcom van és a sok úriember után örül, hogy egy hölgy is szépen felelt nála.

Jah, hát vannak érdekes esetek, pedig én sem tartom magam modell szépségűnek. Lehet pont azért kapok ilyeneket, mert megközelíthetőnek tűnök, míg a kifejezetten szép emberektől vannak, akik tartanak. 😂

2022. jún. 19. 16:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze nem azt mondom hogy nem letezik ilyen, velem is elofordult mar, hanem azt, hogy ennyire gyakran?!
2022. jún. 19. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy ember.
2022. jún. 19. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Velem kb soha, de a legjobb barátnőmmel rengetegszer, ő is egy csomó ilyen sztorit mesélt, és én is láttam, hogy tényleg megtörténnek vele ezek.
2022. jún. 19. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyan nem lány vagyok de én is hallottam ilyet lányoktól...a nők tényleg creatív módban élik az életet
2022. jún. 19. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is gyakran megkapom, néha random idegenektől, munkatársaktól, és én se értem teljesen. Vékony, szemüveges lány vagyok, mellméret zéró, és nem öltözöm feltűnően.
2022. jún. 19. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!