Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy néz az ki,ha a nő magassarkúban magasabb,mint a férfi?
Figyelt kérdés
Szerintem egyszerűen nevetséges..Persze alapjáratok a férfi magasabb egy fejjel,na de amikor a nők 30 cms magassarkúban vannak,akkor meg ők magasabbak fél fejjel...2022. aug. 26. 16:23
1/15 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ha nem vastagtalpú a cipő, maximum 10cm rel magasabb a nő mondjuk 170+10cm
Ha a pasija 175, akkor is csak 5 cm rel magasabb a pasinál.
Ez szerintem rendben van.
2/15 anonim válasza:
Szarul, de kötelező azt mondani, hogy nem számít, mert a píszí előírja nekem.
3/15 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak?!
158cm vagyok, a párom sem sokkal magasabb, neki tetszik, ha magassarkú van rajtam.
4/15 anonim válasza:
Nekem mindig az jut eszembe, ha magasabb nő + alacsonyabb pasi kombót látok, hogy anyuci és pici fiacskája.
5/15 anonim válasza:
Szerinted nevetséges, mégis lepontozzák azt, aki így gondolja.
6/15 anonim válasza:
Férfiként gyakran volt benne részem, hisz 180 vagyok, és a legtöbb csajom 180-190 volt.
Nem zavart, sőt, büszkeséggel töltött el. Menő dolog, hogy egy ilyen nőd van!
7/15 anonim válasza:
Szerintem meg szexi, dominánsnak néz ki általa.
8/15 A kérdező kommentje:
Én nem pongoztam le senkit amúgy.
2022. aug. 26. 16:55
9/15 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nevetséges, és igénytelen. kb nő és a kisöccse kategória. De mindenki olyan párt választ amilyet akar. Én nem mennék ilyen kapcsolatba és ennyi. Másé meg nem érdekel, max megmosolyogtat ha látok ilyet. Ennél behatóbban nem izgat.
10/15 anonim válasza:
Hülyén. Én nem lennék ilyen szituációban. Nem is voltam soha, főleg mert alacsony vagyok és nem is hordok magas sarkút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!