Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik város lehet a legalkalmasabb ismerkedésre magyarországon? (bővebben)
Budapest nekem túl flegma meg mélyen a pénztárcába kell nyúlni, nem jött be.
A vidéki városok talán jobbak. Tervezek kiköltözni vidékre emiatt.
Nem tudom mi a jobb, valami kis vidéki falu ahol azért van minimum egy strandfürdő, vagy valami. Vagy valamelyik egyetemváros. És tényleg jól érzem, hogy jobb lehet pestnél? Ötletek? Tapasztalatok? (32F)
"Elmondtam elég világosan, a kérdés is erről szól, hogy Pest / Pest megye kizárva. Mit olyan nehéz ezen megérteni? Nem ez a kérdés."
Jó, akkor tessék, a válasz: NINCS az igényeidnek megfelelő hely.
Nem értem mi bajod. Ismerkedni tagadhatatlanul Bp a legjobb. Az, hogy nagy a tömeg, meg sok a szmog, meg kevés a zöld, egy másik téma. Mivel a kérdés az ismerkedés kategóriában van, nem lehet mást írni.
Ha a táj szépsége fontos, akkor tényleg menj vidékre. Csak akkor lesz 10 korodbeli csaj a faluban, akiből 4 foglalt, háromnak nem jössz be, kettő neked nem jön be, egy meg leszbikus.
A kerdezo nem erdemel randipartnert.
Ember 4-5000 bol nem tudod meghivni a nőt!
Bpn biztos nem
A kerdes ugy hangzik helyesen, melyik az a varos ahol a legolcsobbak a kajaldak lehetoleg 100-1000ft kozottiek.
Valasz ilyen nincs mar.
Azert nehari ha nincs penzed meghivni valamire akkor ne hivd meg
Ugye nem gond ha o is igy all hozzad
Figy ha nincs penzed ne hivj meg
Akkor a gyerekekre lesz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!