Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemennel az exedhez a korhazba, ha kiderulne,hogy nagyon beteg?
Attól függ.
Ha balesetet szenvedett mondjuk akkor nem.
Ha egy olyan probléma ami már kapcsolat alatt is fennállt és együtt is próbáltunk megküzdeni a betegséggel akkor igen. Akkor úgymond lenne nekem is "közöm" (nyilván amúgy nem, csak már van rálátásom).
Kapcsolat alatt is fennallt.
Csak nem szepen valtunk el,de attol meg aggodom erte.
Dehogy mennének be.
Emgem mindig lenyűgözött az,hogy emberek évekig együtt vannak.
Együtt töltött évek, gyűrű, házasság (életem, egyetlenem, szívem stb.) közös otthon,gyerek(ek) és miután vége:
Mint akik évek óta egymás legádázabb ellenségei,ahogy viselkednek, ahogy beszélnek egymással haláli:'D
Vegig mellette voltam mig jartunk es mindenek ellenere megvisel,hogy ez van vele csak lehet hogy nem latna szivesen,fogalmam sincs.
Irni mar irtam neki de lehet valaszolni se fog.
Én nem váltam el haragban az exeimtől (felnőtt koromban). Viszont azért szakítottunk, mert már nem szeretnénk egymás életének a részei lenni úgy, mint egy párkapcsolatban. És mivel az exeimnek szerencsére megfelelő családi és baráti kapcsolataik vannak, ezért nem lenne szükség a megjelenésemre. Írnék nekik, nyilván, de nem azért váltunk külön, hogy ugyanúgy viselkedjünk, mintha párkapcsolatban lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!