Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a pina szagot?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 13:28
11/16 anonim válasza:
még nem szagoltam. biztos jó
18/F
12/16 anonim válasza:
Még nem szagoltam de szeretném! :D 15/F
14/16 anonim válasza:
biztos jó illata van a legjobb illat szerintem:))de én még nem szagoltam.
15/16 anonim válasza:
Én imádom a pina szagot ha tehetném mindig csak azt sazgolnám naygon jó persze az egészséges pina szagot:)))Viszont nem a fürdés utánit hanem az egésznap hőségben lévőnek igazán jó és még tűrhető szaga van:))az felizgat nagyon
16/16 anonim válasza:
Büdös minden pin@ egy kicsit ha beizgul ,olyan édeskés sajtos halas halványan ezekre hasonlít leginkább úgy átlagban , ovulációnál erősebben érezni minden nőnek picit más illatú de azért minden pin@ szag hasonlít egymásra ez kamu hogy minden nőnek más , esetleg abban más , hogy az egyiknek erősebb a másiknak halványabb de az alapszag ugyanaz egy kicsit büdös van aki szereti van aki nem , akik intim kendővel dörzsölik napjában sokszor csak azt érik el mégbüdösebb lesz mert felborul a hüvely természetes phja aztán még jobban büdösödik , csak tiszta vízzel szabad mosni a hüvelyt , ha azt hiszed tusfürdővel intimtorlővel jót csinálsz nagy tévedés attól csak mégjobban halszagú lesz a puncid szaga mert a normális ph megbomlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!