Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vártok most párkapcsolati szempontból/hol tartotok most ezzel kapcsolatban?
Én még randizni se kezdtem az illetővel, ezért mindig várom mikor futunk össze.
És ti?
Hogy leszálljon rólam az exem, tekintve hogy amig nem száll le, én érzelmileg nem tudok leválni.
Igy "megelőlegezem" neki azt, hogy találjon mást, érzelmileg ő váljon le rólam hamarabb, legyen felém érdektelen, közömbös hideg, sz.rjon le, és akkor talán megindul majd bennem is az elengedés gyász és előre tudok majd nézni az életben.
(Hülyítene, kibékülne, fűz, de közben már ő másokat is kerget, már nem szeret, de még mindig fogja az "ágat"ami én vagyok. Kb liánozást kell elképzelni amit ő csinál. Ha majd elengedi az "ágat" azaz engem, akkor talán képes leszek tudomásul venni, megindul az elengedési feldolgozási folyamat bennem, a gyász és így tovább. Amíg fog, amíg keres, amíg nyomulna, amig érdeklem pislákolva is, addig nem tudok "elindulni az úton")
Semmire nem varok, elvezem, ami van.
Hosszutavu nyitott kapcsolat + uj szereto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!