Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megküzdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megküzdeni a szeretethiánnyal szingliként?

Figyelt kérdés

Annyira nyomorult érzés minden este arról ábrándozva aludni el, hogy fekszik mellettem és átölel valaki, aki szeret és akit szeretek. Még a szexnek is az érzelmi vetülete hiányzik igazán, nem az, hogy jól "lerendezzenek".

Sajnos az ismerkedés nem megy könnyen, főleg ha célzott, nem pedig spontán. Van hasonló helyzetben valaki? Mi segít ilyenkor?

2022. aug. 22. 07:00
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
40%

10

K*rvára nem így van! Pont, hogy a férfiaknak nincs lelkük...csak a b*szás, kötelezettség nélkül.

2022. aug. 22. 08:07
 12/54 anonim ***** válasza:
69%

11. Bár így lenne :( Sajnos ez nagyon nincsen így. Sajnálom, ha ennyire kiégtél, hogy ezt gondolod, de a nekünk is van lelkünk.

F

2022. aug. 22. 08:12
 13/54 anonim ***** válasza:
58%

Miért van 1.lepontozva?

Nekem is ez segített.

Szingliként már kezdtem tönkremenni hogy nincs az sem aki 2 szót szólna hozzám vagy hazavárna átölelne.se egy puszi egy jó szó egy csók. Olyan meg nem kell aki csak használja a testem érzések nélkül.

Nekem az segített hogy eleinte egy online pasim lett akivel csak videocset ment minden nap de napi többször is(300km re van), rengeteg figyelmet törődést kaptam, millio szerelmes szót, rengeteg ömlengést, megismertuk egymást(hogy amugy nem menne együtt mert ő amolyan vidéki mezőgazdasági típus városban azt sem tudná hogyan lehetne megélni, én meg fordítva, meghalnék 1 nap szántóföldes munkátol az biztos)

Ettől függetkenül imádtuk egymást rengeteget jelentett lelkileg.

Kb fél év-1 évig tartott mert lett közben egy barátom akitől amúgy személyes kapcsolatban feleannyi érzelmi töltést ha kaptam, sokat mondok, de ő kötelezett arra h tiltsam az online kapcsolatom.

A személyes baráomnál éreztem azt mintha megmentette volna az életem(mert szeretet nélkül már annak értelmét sem kezdtem látni. Van az egyedüllétnek egy olyan stádiuma ami már rendesen káros, roncsoló az emberre nézve)

Aztan mivel érzelmileg ő kevésbé volt benne lett egy újabb barátom aki elhalmozott imádattal szerelemmel bújással öleléssel, ez volt a tetőpont hogy végre valóban szeretve vagyok.

Aztán kezdett kopni. Múlik benne:(

De lelkileg legalább mar ott vagyok hogy az a depresszio elmult egyelőre, ami a kezdet kezdetén volt mikor senki nem szeret.

Az ember természetes vágy a szeretet.nekem azt irták legyen vmi állatom. De nekem erre nincs igényem :(

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2022. aug. 22. 08:16
 14/54 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező,

Hány nőnél kezdeményeztél az elmúlt 1 évben?

Ebből le lehet szűrni dolgokat.

2022. aug. 22. 08:19
 15/54 anonim ***** válasza:
22%

12

Persze, rendkivuli szerelmet tudtok érezni egy r*banc iránt! Aki lehetoleg vékony+nagy mellekkel, tokeletes arcu, széphaju!

2022. aug. 22. 08:23
 16/54 anonim ***** válasza:
14%

10

Ugyan, hagyd ezt a szexista mantrát. Semmivel sem vagy jobb, mint a férfiakat mocskoló, mániákus feminácik.

Amúgy meg mire jó találni valakit, aki odavan értem, ha én nem vagyok oda érte? A dolog kölcsönös kell legyen, csak úgy jó mindkét félnek.

2022. aug. 22. 08:24
 17/54 anonim ***** válasza:
71%

15

Te is hagyd a szexista dumát. :D

Basszus, annyira szánalmas ez a folyamatos hiszti mindkét oldalról.

Ha nem találtok, de még csak nem is láttatok egyetlen egy normális mebert az ellenkező nemből, akkor veletek van a probléma. Nem is kicsi. Férfiaknak és nőknek egyaránt mondom!

2022. aug. 22. 08:27
 18/54 anonim ***** válasza:
86%
11. Téged bántottak? Vagy miért vagy ilyen lesújtó véleménnyel a férfiakról? Szarul választottál?
2022. aug. 22. 08:43
 19/54 anonim ***** válasza:
88%

Barátoktól, családtól mennyi szeretetet kapsz?

Szerintem az erőltetett társkeresés inkább kiéget. A szeretethiányt pótolja bármilyen más szeretetkapcsolat.

Értem, hogy neked szerelem meg párkapcsolat hiányzik, de az nem megy csettintésre. A flört meg az alakulgatás amúgy szerintem megteszi elsőre, de sokkal értékesebb (szerintem), ha spontán és nem direkt ismerkedés.

2022. aug. 22. 08:48
 20/54 anonim ***** válasza:
0%

18

Igem, hiszen ha egy nőt bántanak, kihasználtak, kiégett, megkeseredett, az CSAK azt jelentheti, hogy a nő rosszul választott! 😏

2022. aug. 22. 08:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!