Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni a szeretethián...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni a szeretethiánnyal, ha nincs olyan aki meg tudná adni?

Figyelt kérdés

Igaz vannak barátaim akikre számíthatok mindig, de nem tudják nekem megadni azt, ami nekem kéne.. Sokszor magányosnak érzem magam még köztük is.

Most én vagyok az a tipikus negatív a csoportban pedig nagyon sokáig nem voltam ilyen.

A családom katasztrófa mióta az eszemet tudom ők kilőve. A lány akit szeretek egy nehéz időszakot él át egy szakítás miatt ezért, hol ilyen, hol olyan... Totálisan kiszámíthatatlanul viselkedik velem és ezt nem tudom hova tenni. (Ő a legközelebb álló személy hozzám és vele éreztem magamat eddig a legjobb szinkronban, jobban ismerem, mint a saját anyja) A vicces az egészben, hogy egy párkapcsolat összes negatívumát összehoztuk már,de a pozitív dolgok mindig kimaradtak. És nehéz bevallani,de fáj dolog.

Ismerkedtem pár lánnyal, jól elvagyunk meg minden és mikor már randira hívom belemegy meg örül neki dúl a happy, aztán puff eltűnik, se kép se hang se válasz.Az ilyennél a térdkalácsom kiharapnám, miért nem egyszerűbb egy szimpla NEM-et mondani. Aztán van olyan, aki egyszerűen csak nemtom... próbálkozok vele beszélgetni meg bátorítani, de totál üres az egész és nem tud megfogni a dolog.

Folyton csak azt érzem , hogy én vagyok az aki ad , de semmi nem jön vissza cserébe. Ugyanez igaz a kezdeményezésre is.Pl Állandóan én írok rá valakire, ami előbb utóbb nekem olyan "loholás a lány után" szagú dolog, így abbahagyom aztán persze amire a reakció: semmi. Kifúj az egész.

Nemtudom, hogy tudnék ebből kijutni. Rohadt magányos vagyok és nagyon igénylem most a törődést, amit kb egész életemben kimaradt.Folyton keresem mások társaságát, mert bár sokszor szeretek egyedül lenni, de a magányosnak lenni nagyon nem. Mindemellett lassan reménytelenül szerelmes is vagyok amire még lenne esélyem , hogy jól végződjön , de nem tudom hogyan. Ha próbálok elszakadni tőle, másoknak esélyt adni az szarul sül el...aztán visszakerülök a startvonalra.

Sorry ha hosszú lett

18/f

#barátnő #szerelem #magány #wtf am i doing
2014. júl. 16. 01:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nézz rá az általam előbb kiírt kérdésre...biztos megtalálod melyikre gondolok.
2014. júl. 16. 01:29
 2/12 A kérdező kommentje:
ahha, sőt azt is tudom mit ettél reggelire
2014. júl. 16. 01:31
 3/12 anonim ***** válasza:

(nem viccelek)

Ha van kutyád vagy macskád, ölelgesd és simogasd sokat, játssz vele! Én amikor nagyon magam alatt voltam, hazaérkezéskor első dolgom volt, hogy agyonölelgettem a kutyámat, nagyon sokat segített, őt halmoztam el a felgyülemlett szeretettel. :D

2014. júl. 16. 01:41
 4/12 A kérdező kommentje:

Ez egy tök jó ötlet , csak se kutya se macska nincs a háznál és nem is lehet sajnos.

Csak néhány régi plüssállatom van, de az hogy nézne már ki :D

2014. júl. 16. 01:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Igaza van az Előttem szólónak. :)
2014. júl. 16. 01:48
 6/12 anonim ***** válasza:

"Folyton csak azt érzem , hogy én vagyok az aki ad , de semmi nem jön vissza cserébe. Ugyanez igaz a kezdeményezésre is.Pl Állandóan én írok rá valakire, ami előbb utóbb nekem olyan "loholás a lány után" szagú dolog, így abbahagyom aztán persze amire a reakció: semmi. Kifúj az egész."

Szerintem itt van a kutya elásva. Te is tipikusan az a nice guy vagy, akinek elsírják a szaraikat a lányok, aztán ha téged kéne meghallgatni, magasról tesznek rád. Mi a megoldás? Man the fuck up. Nem kell a lányok után loholni és le kell őket szarni. Ne írj rájuk, ne foglalkozz velük, legyél a haverokkal, keress egy jó hobbit ami leköt és éld az életedet.

Ha érdekled a lányokat, akkor keresni fognak. Ha pedig nem, akkor sem vesztettél semmit. Egy ilyen lánnyal, ha összejönnél, totális kihasználás lenne a vége...

Ha pedig ezek a dolgok nem mennek magadtól, akkor menj el pszichológushoz, ha anyagilag megengedheted magadnak. Majd ő segít, hogy túllépj ezen a szeretethiányos dolgon (A kutya/macska dolog csak tüneti kezelés lenne. Van három is nekünk és nem segít túl sokat.).

2014. júl. 16. 02:48
 7/12 A kérdező kommentje:

Hmmmm... Te vagy az év kommentelője :D

Azért nem mondanám magamat a tipikus nice guynak , inkább egy alfajának vagy valami ilyesmi, de igazad van.

2014. júl. 16. 11:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Olvass pl., látom, intelligens vagy, a leveledből. Ha olvasol, az lelkileg kielégíthet. De nem kell lányokat hajkurászni, csak ha tényleg olyat találsz, akivel esetleg az egész életedet leélheted. Nem vagy az a típus, aki ma ezzel van, holnap azzal. Várjál, az meghozza a gyümölcsét. Egyébként a lányok miért írjanak neked? Az a fiúk dolga, legfeljebb válaszolnak, de a válaszból lehet látni, hogy az illető csak udvarias választ írt, vagy örült is a levelednek. Tanulj, menj főiskolára, lehet, hogy ott majd találsz valakit.
2014. júl. 20. 12:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Itt van pár könyv:

Dymphina Cusack: Ketten a halál ellen

Emily Bronte: Üvöltő szelek

Charlotte Brontë: Jane Eyre

Eric Knight: Légy hű magadhoz

2014. júl. 20. 12:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a könyveket mindenképp elolvasom majd. Hát nemtudom te , hogy vagy ezzel, de ha már egy jó ideje beszélünk és érdeklődő akkor nem halna bele, ha ő is rámírna néha.
2014. júl. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!