Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nő ilyen kirándulós?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ilyen kirándulós?

Figyelt kérdés
A barátnőmet egyszerüen nem lehet lelőni, egyfolytába menne, ha rajta múlna megállás nélkül. Még javába nyár van, de ö már félig leszervezte a jövö nyarat, ráadásul nem ugy szervezi hogy elmegy valahova és utána 1 hét otthon hanem hegyén-hátán egyböl megy a kövi fesztivalra..stb. Beszélgetéskor mindig felhozza hogy "hova fogunk menni?" vagy "mikor megyünk külföldre?". Szeretek én is kirándulni és voltunk is sok helyen mióta együtt vagyunk csak az az adag amenyit ő szeretne az már felér egy munkával. Már rendesen befeszülök hogy ha kimondja kirándulás. Lányok ti is ilyenek voltatok fiatal korotokba? Késöbb ez változni fog?
2022. aug. 18. 19:29
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
16%
Hat ha egyutt se laktok akkor eleve nemtudon mirol beszelunk😀
2022. szept. 8. 23:51
 32/38 anonim ***** válasza:
90%
Nem lakunk együtt, ez tény, de ennek összetett okai vannak. Ettől még ugyanez lenne a véleményem akkor is, ha egy helyen élnénk, sokkal többet ugyanis akkor sem lennénk együtt. Ertelmes felnőtt emberek nem csak úgy tudnak létezni, ha folyamatosan egymás hátsójában vannak, egy kapcsolatban meg a bizalomnak alapnak kell lennie, pláne a mi helyzetünkben, máshogy nem tudná működni.
2022. szept. 9. 07:12
 33/38 anonim ***** válasza:
17%
Kapcsolat manapság xd jó is lenne, ha lenne 40 alatt olyan ismerősöm aki tovább húzta 5 évnél valakivel, persze tudom a nagymamád 16 éves kora óta nagyapáddal van, de abba a korosztályba meg olyat nem tudsz aki válna xd
2022. szept. 9. 18:53
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

32: senkinek nem kotelezo egyutt lakni, de igy nem hiszem hogy mondhatsz velemenyt egy komoly kapcsolatrol.

Es ertelmes ember tobbek kozt attol is ertelmes, hogy el tudja magat kotelezni. Az hogy ti ezt ugy elitek meg hogy "egymas seggeben vagytok" az rolatok szol, ne fikazd azokat akik erettebben gondolkoznak.

2022. szept. 13. 14:46
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Számos oka van annak, hogy nem élünk együtt, bár ezek közül egyik sem tartozik rád, de nem az elköteleződés hiánya az oka. Nagyon szeretem a páromat, és természetesen nem az együttélést tartom egymás seggében levésnek, mi is szívesen élnénk már két év után együtt, az viszont nekem együtt élve is abszurd, ha a pár csak közösen képes szórakozni menni, és ha az egyik nem akar, vagy nem oda akar menni, akkor a másik sem mehet, csak mert "milyen már az".
2022. szept. 13. 14:52
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Pedig egyutt illik menni szerintem, egy hazas no meg plane ne bulizgasson
2022. szept. 13. 16:18
 37/38 anonim ***** válasza:
86%
Nehogy, tényleg, hát mit képzel az asszonyállat, hogy a gazdája nélkül kimegy a konyhából?
2022. szept. 13. 20:29
 38/38 anonim ***** válasza:
62%

Én először azt hittem hogy tényleg kirándulásról szól a kérdés és majdnem csípőből írtam hogy utoljára a Rám-szakadékban voltam kirándulni hetedikben, 93'-ban 🤣

De elolvasva a leírást látom hogy te mindent kirándulásnak hívsz amihez el kell hagyni a lakást. Hááát... elég furi.

Életemben nem hallottam eddig még olyat hogy valaki kirándulásnak hívja a fesztiválozást vagy a külföldi nyaralást 🤷 (Amúgy nálad a muszáj teszkózás is kirándulás?)

No de a válasz. Mint látod elég öreg vagyok. De befásulni egy magadfajtával sose tudnék. Az ember típusa sose fog sose fog megváltozni. Lásd utazgató, mindenfelé csavargó vs. otthon tévéző nyugdíjasok. Oké, nem olyan vadak a partik mint régen, de ilyen életuntak nem leszünk soha akik szeretünk "kirándulni".

Megoldás: keress hasonlót mint te magad.

2022. szept. 13. 20:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!