Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nő ilyen kirándulós?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ilyen kirándulós?

Figyelt kérdés
A barátnőmet egyszerüen nem lehet lelőni, egyfolytába menne, ha rajta múlna megállás nélkül. Még javába nyár van, de ö már félig leszervezte a jövö nyarat, ráadásul nem ugy szervezi hogy elmegy valahova és utána 1 hét otthon hanem hegyén-hátán egyböl megy a kövi fesztivalra..stb. Beszélgetéskor mindig felhozza hogy "hova fogunk menni?" vagy "mikor megyünk külföldre?". Szeretek én is kirándulni és voltunk is sok helyen mióta együtt vagyunk csak az az adag amenyit ő szeretne az már felér egy munkával. Már rendesen befeszülök hogy ha kimondja kirándulás. Lányok ti is ilyenek voltatok fiatal korotokba? Késöbb ez változni fog?
2022. aug. 18. 19:29
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
29%
Melloled jarkal fesztivalra?:D jo papucs vagy
2022. aug. 19. 04:47
 22/38 anonim ***** válasza:
87%

Utálok túrázni, sosem voltam fesztiválon és nem is szeretnék, külföldre utazni szeretek de inkább az a chilles fajta vagyok.

27/N

2022. aug. 19. 06:34
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze, és ez rosszabb lesz.
2022. aug. 19. 08:38
 24/38 anonim ***** válasza:
92%
#21 Mert miért papucs? Kötelező mindenhová együtt menni? Vagy ha az egyik nem akar, akkor a másik se mehet?
2022. aug. 19. 12:12
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez is inkább egy típus. Én most vagyok 26 éves, és úgy vagyok vele, hogy bár szeretek néha elmenni ide-oda, meg szeretek minél többet látni a világból, nagyon nagy igényem van a nyugis estékre, hétvégékre is. A nyaralásaim is félig passzívak. Maximum akkor kirándultam nagyon sokat, amikor egyetemi cserediák voltam, és nagyon kevés időm volt megnézni nagyon sok mindent, de abban ki is merültem rendesen. :D Olyan, hogy a jövő nyaramat is betáblázzam, nincs.
2022. aug. 19. 17:44
 26/38 anonim ***** válasza:
81%
Jahhh, mind menne a Bahamákra, az országunkat meg nem ismerik.
2022. aug. 19. 21:16
 27/38 anonim ***** válasza:
0%
24: aki komolyan veszi a baratjat/ferjet az nem megy nelkule bulizni😉 nagyanyad jarkalt falubalba nagyapad mellol? Nem hiszem
2022. szept. 8. 10:46
 28/38 anonim ***** válasza:
90%
Nagyanyám (egyik sem) nem járt falubálba, mert városiak voltak. De nem is voltak összeláncolva, nagymamám simán elment moziba nagyapám nélkül, ha őt nem érdekelte az a film. Én sem csak a párommal jarok szórakozni, mert akkor kb sehova nem jutnék el, rohadtul messze lakunk egymástól.
2022. szept. 8. 11:45
 29/38 anonim ***** válasza:
90%
A bulikban nem csak pasizni csajozni szexelni lehet... Simán járhat valaki azért bulizni, mert szeret táncolni (egyedül), szereti az ottani zenét stb. Ha a pár nem ér rá vagy nem akar menni szerintem lehet menni nélküle is.
2022. szept. 8. 11:53
 30/38 anonim ***** válasza:
66%
Kirándulás nálam nem a bulizást meg a fesztiválozást jelenti, na de indulok is kondizni(természetesen a mekibe).
2022. szept. 8. 16:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!