Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nő ilyen kirándulós?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ilyen kirándulós?

Figyelt kérdés
A barátnőmet egyszerüen nem lehet lelőni, egyfolytába menne, ha rajta múlna megállás nélkül. Még javába nyár van, de ö már félig leszervezte a jövö nyarat, ráadásul nem ugy szervezi hogy elmegy valahova és utána 1 hét otthon hanem hegyén-hátán egyböl megy a kövi fesztivalra..stb. Beszélgetéskor mindig felhozza hogy "hova fogunk menni?" vagy "mikor megyünk külföldre?". Szeretek én is kirándulni és voltunk is sok helyen mióta együtt vagyunk csak az az adag amenyit ő szeretne az már felér egy munkával. Már rendesen befeszülök hogy ha kimondja kirándulás. Lányok ti is ilyenek voltatok fiatal korotokba? Késöbb ez változni fog?
2022. aug. 18. 19:29
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
91%
Mert nincs semmi amivel le tudja magát foglalni.
2022. aug. 18. 19:30
 2/38 A kérdező kommentje:
Ebbe van valami!
2022. aug. 18. 19:33
 3/38 anonim ***** válasza:
66%
Jó neki, hogy megteheti, meg gondolom, alapból ilyen sajtkukac. Én közel negyven évesen is ilyen lennék, ha volna rá anyagi keret.
2022. aug. 18. 19:34
 4/38 anonim ***** válasza:
80%

és ezeket ki finanszírozza?

vagy másképp kérdezve: mi a csajod melója, hogy ennyi zsét keres?

2022. aug. 18. 19:40
 5/38 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos a legtöbb igen, főleg azok, akik egész nap csak irodában aktát tologatnak. Na ezek akarnak menni hétvégente minden felé.
2022. aug. 18. 19:43
 6/38 anonim ***** válasza:
68%

"Mert nincs semmi amivel le tudja magát foglalni."

De. Amit a kérdező leírt, azzal pont lefoglalja magát.

2022. aug. 18. 19:45
 7/38 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy típus, nem korhoz kötött. Egyáltalán nem mindenki ilyen.
2022. aug. 18. 19:47
 8/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem, én kifejezetten szeretem a nyugit. Persze szervezünk utazásokat a barátommal, baráti összejövetelekre megyünk, de én bőven beérem azzal, ha minden évszakban szervezünk 1-2 ilyen programot. A telet kivéve, mert azt utálom, olyankor nincs kedvem. 😅
2022. aug. 18. 19:48
 9/38 anonim ***** válasza:
87%
Fesztivál nálam kilőve, inkább lennék szingli xd, én túrázós típus vagyok.
2022. aug. 18. 19:53
 10/38 anonim ***** válasza:
87%
Miért van az, ha én találkozom egy férfival, aki szereti az autókat, akkor olyan okos vagyok, hogy kérdés nélkül is tudom, hogy nem minden férfi szereti az autókat?
2022. aug. 18. 19:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!