Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthagyni 18 évet egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagyni 18 évet egy új szerelemért?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel, de férjnél vagyok. az eszem azt mondja hagyjam a fenébe, és maradjak így, ahogy vagyok, de a szívem azt, hogy mondjam el a férjemnek, és menjek a másikhoz, mert ilyen lehetőségem nem adódik több az életben.
2022. aug. 13. 18:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
57%

#29 Jelenleg, most ezen dolgozunk.

Én úgy gondolom, hogy egy esélyt megérdemel a párom, mert tudom, hogy valójában nem ilyen, és nagyon sok külső tényező is közrejátszott a történésekhez.

Nagyon megbánta már amit tett, és minden igyekezetével próbálja helyrehozni a hibáját.

Persze így is nagyon nehéz, és nagyon sok fájdalmon kell túlesni, de remélem, hogy idővel majd helyre jön a bizalom, és úgy fogjuk szeretni és tisztelni egymást mint azelőtt.

2022. aug. 13. 21:13
 32/35 anonim ***** válasza:
54%
#31: Drukkolok nektek.
2022. aug. 13. 21:22
 33/35 anonim ***** válasza:
54%
#32 Köszönjük!
2022. aug. 13. 21:35
 34/35 Mathus ***** válasza:
#25: amit te mondasz, azt úgy hívják, hogy historizáló vélemény. személyes tapasztalaton alapszik, és mindössze a párkapcsolatok hét százalékára jellemző. lehet, hogy ilyen mázlija lesz a kérdezőnek is, de az életkora miatt szerintem erre nemsok esély van.
2022. aug. 13. 21:42
 35/35 anonim ***** válasza:

"de az életkora miatt szerintem erre nemsok esély van"

Miért, csak 20 évesen lehet szerelmes az ember? Faterom most nősült újra 60 évesen, úgy turbékolnak, hogy én még 20 évesen se tudtam ilyet produkálni. Sülve-főve együtt vannak kézenfogva.

A felesége 52.

2022. aug. 14. 00:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!