Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi biztonság feladása a szerelemért?
Ez azért elég tág fogalom így....
Ebbe beletartozik az is, hogy ki hol dolgozik, mennyit keres, saját lakása, vagy háza van e...
Ergo, ha mondjuk az egyik félnek akinek van egy saját szép lakása, vagy háza, mondjuk nem lenne hitele sem, és lenne egy jó munkája jó keresettel, szóval tökéletesen el tudja tartani magát és nem függ senkitől.....De a másik viszont messze lakna, és az anyagilag biztos alapokon állónak kéne otthagynia mindent, de a másik mondjuk egy albérletben lakik épp hogy kijön a fizetéséből, noss.....Baromira nem adnám fel azt a biztonságot egy szerelemért.
szerelemből nem tudsz számlát befizetni, kaját venni, albérletet fizetni.
a híd alatt meg kemény és hideg a föld.
Akinek ez kérdés, az még nem volt igazán szerelmes. A szerelem ugyanis hozhat boldogságot a szegénységbe, de a gazdagság a szerelembe soha.
Én úgy váltam el az első feleségemtől, hogy nem volt gyomrom cigánykodni, vagy az ügyvédek harcát figyelni. Hátrahagytam mindent, csak egy erősen mínuszba hajló folyószámlát hoztam magammal. A második feleségem jómódú családból származott. Otthon kitagadták, amikor velem, az akkor éppen nincstelen, lyukas farmerban flangáló kis senkivel kötötte össze az életét. Ő ezt nem bánta, és azóta sem bánja. Sok-sok évet lehúztunk együtt, voltunk fent is, lent is. A gyerekek már kirepültek, de egy dolog azóta sem változott; hogy egymással, egymásért éljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!