Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthagyni 18 évet egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagyni 18 évet egy új szerelemért?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel, de férjnél vagyok. az eszem azt mondja hagyjam a fenébe, és maradjak így, ahogy vagyok, de a szívem azt, hogy mondjam el a férjemnek, és menjek a másikhoz, mert ilyen lehetőségem nem adódik több az életben.
2022. aug. 13. 18:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor menj, légy boldog.
2022. aug. 13. 19:29
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

21. És ha gyerek lenne az ok?

Erről eszembe jut az a story, hogy a 97 éves házaspár megy válni: kérdik, hogy miért most válnak? Hát csak megvártuk még a gyerekek meghalnak.

2022. aug. 13. 19:30
 23/35 anonim ***** válasza:
37%
23. Akkor csak egy párkapcsolat. Szerintem okés lelépni egy párkapcsolatból, ha már nincs szex.
2022. aug. 13. 19:32
 24/35 Mathus ***** válasza:
37%

a kérdésre: mivel nincs saját ingatlanod, így életed legbölcsebb döntését hozod meg, ha elköltözöl a férjedtől, és blindre átköltözöl az újhoz.

két dolog. egy - a lelkitárs "elméletet" kb 123456 alkalommal belerugdosta az árokba a modern pszihológia. ez hormonműködés, nem az angyalkák köröznek a fejed körül.

kettő - két évig tart maximum, addigra ezeknek a hormonoknak a termelődése leáll és a nagyját kipisiled, amik a kötődésért felelősek. a nagy kérdés, hogy onnantól mi lesz.

2022. aug. 13. 19:35
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
25 ös, azért ezt a két évet megcáfolnám, tapasztalatból....
2022. aug. 13. 19:39
 26/35 anonim ***** válasza:
#19: Nem, a linkelt az én vagyok. És csak annyi az azonosság, hogy ő is a házasságból való kilepesrol gondolkodik.
2022. aug. 13. 19:41
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

25.

Amit én látok az az, hogyha a pasi tényleg ugyanígy szereti, akkor is a mostani párja a lelki szemeteskuka és valszeg ha összeköltözne ezzel az újjal, akkor ő válna a szemetessé, így a pasinak idővel feltűnne hogy nem olyan, vagy túl sok lenne az elvárás, amire lehet nem úgy reagálna ahogy a csaj elvárja(/ v ui. a másik fél szemszögéből). Most perpill csak a szépet és az izgalmat látják, a személyiséget nem, az érdeklődést nagyjából, a lelki terhet meg semennyire.

2022. aug. 13. 19:41
 28/35 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk ugyanez volt. A párom aki szintén 40 éves, szerelmes lett egy másik férfibe 13 év kapcsolat után, és elhagyott engem.

Nálunk is minden jól működött, még szex is volt. Nálunk viszont volt egy 6 éves kislány is, aki velem maradt.

Két hónap után, kiderült a nagy Ő- ről, hogy nem is olyan mint képzelte és hogy átverés áldozata lett. A férfi csak szexet akart, és nem akart komoly kapcsolatot.

A párom rájött, hogy nagyot hibázott és most próbálja helyrehozni amit okozott.

Úgyhogy, jól gondold meg, hogy mit teszel, mert nagyon pofára eshetsz.

41f

2022. aug. 13. 20:34
 29/35 anonim ***** válasza:
#28: És Te hajlandó lennel az ujrakezdesre? Meg tudnád bocsátani azt, ami történt?
2022. aug. 13. 20:57
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy otthagynám, mint a szél. Én is a szívemet szoktam választani és én is mindig megszívom. Ennek ellenére se fogok változtatni ezen😂 Mondjuk én a félrelépés előtt léptem volna le, de ez ugyebár nálad nem opció 🙄 Az meg erősen benne van a pakliban, hogy a széplelkű úriember mégse olyan szép lelkű és utána eldob, mint egy használt zsepit. De a házasságodnak már úgyis mindegy, bemocskoltad. Ha nincs gyereked, akkor gondolom, nem is akarsz. Ha ez nem is jön össze, a következő 40 évben csak találsz még valakit. Azt még sose értettem, hogy lehetne akárhány évet eldobni. 18 év már megvolt, az a múlt, azt nem lehet eldobni, csak a leendő jövőt.
2022. aug. 13. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!