Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthagyni 18 évet egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagyni 18 évet egy új szerelemért?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel, de férjnél vagyok. az eszem azt mondja hagyjam a fenébe, és maradjak így, ahogy vagyok, de a szívem azt, hogy mondjam el a férjemnek, és menjek a másikhoz, mert ilyen lehetőségem nem adódik több az életben.
2022. aug. 13. 18:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
50-60 éves vagy igaz?
2022. aug. 13. 18:57
 12/35 A kérdező kommentje:
Bennem már érzések alakultak ki, csak nem tudom, hogy egy szerelem többet ér-e annál, amit a férjem iránt érzek. Mert az meg a legmélyebb szeretet, ami létezik a földön. az soha nem fog elmúlni, ellentétben a szerelemmel...
2022. aug. 13. 18:58
 13/35 A kérdező kommentje:
40 éves vagyok, gyerekünk nincs.
2022. aug. 13. 18:59
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan az az értékrend, tehát ő is lelép akkor valakivel addig? xd

Mellesleg én se akarnék sokat az ágyba ha az asszony mással kefélne.. és nem érteném meg lelkileg se..

2022. aug. 13. 19:01
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
A férjedet már megcsaltad, lassan azért kiderülnek a nem fontos részletek. Így ezt tudva az újat választanám.
 16/35 anonim ***** válasza:
96%

"egy hetet töltöttünk együtt, de annyira ugyanaz a rezgésünk, hogy szavak nélkül is kommunikálunk, és olyan gyönyörű, tiszta lelke van! Az agyamat nagyon megfogta, mint ember, le is feküdtünk, és az is csodálatos volt, mert a lelkemet teljesen feltöltötte."

Ezt a rohadt nagy baromságot. De nincs is több kérdésem. Te már eldobtad a 18 évet. Nem is értem, hogy minek írtad ki egyáltalán a kérdést.

Téged úgy átejtettek a palánkon, mint a szart. Persze egy hét után valakiről úgy nyilatkozni, hogy gyönyörű tiszta lelke van és szavak nélkül is kommunikáltok meg egyforma a rezgésetek.. Mi ez az ezotériás baromság?

Szegény férjed.

17/35 anonim ***** válasza:
100%
12. Ez olyan mintha friendzoneolnád a férjed xd
2022. aug. 13. 19:02
 18/35 anonim ***** válasza:
92%
Én megértem a másik srácot. Igaza van a 16 osnak aki felvetette hogy faszsákoat írt a kérdező ezekkel. Tipikus dugnivaló nő a kérdező mert ostoba. Ha dugni akarnék üres fejű középkorú nőket a kérdező remek alapanyag lenne hozzá. Gyanítom kb annyi volt a dolga a pasinak hogy mondott pár pajzán flörtöt és a kérdező már a legnagyobb szeretet jegyébe ugrott is a farkára. xD
2022. aug. 13. 19:06
 19/35 anonim ***** válasza:
2022. aug. 13. 19:22
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

“gyerekünk nincs”

Akkor mi a kérdés? Lépj le.

2022. aug. 13. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!