Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kínos hogy 30 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kínos hogy 30 évesen nem vagyok házas, és gyerekem sincs?

Figyelt kérdés
Végignézek a volt osztálytársaimon, szinte mindegyik házasságban él, és gyerekük van, de akinek nincs gyereke, az is házas. Belegondoltam abba is, mennyivel jobb nekik, hogy már ennyivel előrébb tartanak. Nekem csak párom van egy pár hónapja.
2022. aug. 13. 10:35
1 2
 11/20 anonim válasza:

Szerintem ezzel semmi probléma.

Én nem irigylem őket, mármint a gyerek részét biztosan nem.

Viszont a kapcsolat része miatt már kezdek én is aggódni. Úgy érzem sosem találom meg azt aki feltétel nélkül szeret és összeköti velem az életét. 29/F

2022. aug. 13. 13:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban
2022. aug. 13. 13:37
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

Azokat is irigyeld akkor, akik 30 évesen már elváltak, elvitte a válás a vagyonukat, és egyedül nevelik a gyerekeiket.

Olyan nincs hogy csak a jót irigyeljük, a rosszról meg hallani se akarunk.

2022. aug. 13. 14:01
 14/20 anonim ***** válasza:
29%

Hát nemtom én személy szerint rohadtul örülök neki, hogy ki tudom magam aludni, mert nem basz fel az éjszaka közepén egy bőgő fogzó szar.

Nem is értem, emberek mit tipródnak azon, hogy nincs gyerekük.

2022. aug. 13. 14:16
 15/20 anonim ***** válasza:
14-Társadalmi megfelelési kényszer. Utána meg megy az önsajnálat, hogy bezzeg nekik sokkal nehezebb. Ja meg a támogatások, sokan csak a lóvéért vállalnak gyereket, meg a csok, babaváró, stb. Óriási csapda az összes.
2022. aug. 13. 15:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem kínos, inkább jobb, mert nem mentél át vagy 5 váláson...
2022. aug. 13. 16:09
 17/20 anonim ***** válasza:

33 vagyok, a barátom nem fog elvenni (a kapcsolatunk elején tisztáztuk - há ez van), és gyerekünk sem lesz.

Lehetne, de hogy én nem szülök az is fix, mert nincs kedvem 2-3-5 évre beragadni a kakás pelus, gagyogás, stb mókuskerékbe.

Külföldön élünk, és itt nincsen napközi (vagyis csak kv drágán), a gyerekek hazajárnak ebédelni, akkor muszáj itthon lenni stb, ergo a munka teljesen kiesne.

Nem köszi.

2022. aug. 13. 16:43
 18/20 anonim ***** válasza:
2022. aug. 13. 19:01
 19/20 anonim ***** válasza:
64%
Én 40 éves boldog szingli vagyok. Az osztálytársaim többsége meg elvált. Várj 10 évet és meglátod.
2022. aug. 13. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Pacsi báttya, én szintén 😅
2022. aug. 13. 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!