Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kínos hogy 30 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kínos hogy 30 évesen nem vagyok házas, és gyerekem sincs?

Figyelt kérdés
Végignézek a volt osztálytársaimon, szinte mindegyik házasságban él, és gyerekük van, de akinek nincs gyereke, az is házas. Belegondoltam abba is, mennyivel jobb nekik, hogy már ennyivel előrébb tartanak. Nekem csak párom van egy pár hónapja.
2022. aug. 13. 10:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon
2022. aug. 13. 10:39
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kínos. Miért lenne?

A mai világban egyáltalán nem az szerintem. Egyébként is nagyon sokan vannak akiknek nincs családjuk ennyi idősen.

2022. aug. 13. 10:40
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem kínos, azért még van időd. Ha 40 évesen kérdeznéd, érthető lenne, akkor azt mondanám, elkéstél. Dehát nem jöhet mindenkinek korán az igazi. Arra sincs semmi garancia, hogy ők az igazival vannak, és nem fognak szétmenni.
2022. aug. 13. 10:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel? Én se akarok házasodni, pedig 32 vagyok. Ha megkérdezik, megmondom nincs semmi komoly.
2022. aug. 13. 11:02
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne jobb nekik?
2022. aug. 13. 11:05
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki? 30 évesen meg pláne nem kellene már magad másokhoz hasonlítgatni, mindenkinek más az útja.

Nem tudhatod, mi lehet a falak mögött. Nekem is van olyan barátnőm, aki házas és pici babájuk van, a férje mégis folyamatosan hangoztatja a 4 fal között, hogy mennyire nem szereti és elege van belőle.

Nem feltétlenül boldog az, aki házas és gyereke van. Persze ez fordítva is igaz lehet.

2022. aug. 13. 11:11
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 40 évesen sincs, na és
2022. aug. 13. 11:26
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
És honnan tudod, hogy az osztálytársaidnak olyan szuper? Lehet, hogy egy év múlva elválnak, lehet, hogy dögunalmas a párkapcsolatuk, lehet, hogy nem is terveztek gyereket csak becsúszott aztán belekényelmesedtek... Ne irigyelj olyan embereket, akiknek csak kívülről látod az életét...
2022. aug. 13. 11:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van olyan osztálytársam, hogy facebook alapján irigyelné őket mindenki. Aztán kiderült, hogy 3-4 gyerek mellett, amit gyorsütemben megszült a csaj, párterápiáa járnak. Gazdagok, a férje vállalkozó, de annyit melózik, hogy a családjára semmi ideje sincs. A csaj meg 20 éves korához képest 28-29 évesen esküszöm úgy néz ki, mintha 45 lenne minimum.
2022. aug. 13. 11:46
 10/20 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem az!

Én 35 vagyok, 2 gyerekünk van és 10 éve vagyunk együtt, pont a gyerekek miatt sehol sem tartok az életben! 25 évesen megállt minden! Nincs munkám, esélyünk sincs saját ingatlanra, ennyi kihagyás után a kutya nem vesz majd fel...

2022. aug. 13. 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!