Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatba szerintetek fontos, hogy ki hány kg ?
28 éves nő vagyok sajnos nem egy vékony lány 160cm 63 kg :(
Megismertem egy férfit ő hozzam képest nagyon vekony 180 cm 70 kiló
Mikor megismertem a családját folyton mondogatták , hogy biztos eleszem előle az ételt pedig ez nem igaz, mert látják ,hogy semmit nem eszünk.
A báttya folyamatosan el csalogatja, hogy menjenek ide oda és keressen vékonyabb lányt!
A mai nap volt egy mondata ami nekem eléggé rosszul esett :(
Azt mondta a barátomnak a báttya hogy mások azt hiszik rólunk , hogy dro..sok vagyunk, mert a baratom olyan vekony, én meg biztos mást csinálok amit hizok, csak gondolom nem akart úgy megbántani!
Sírtam mikor ezt meghallottam , mert szarul esett :( mondom barátomnak, hogy inkább ne is mondta volna el a battya… tartotta volna magába :(
Szerintetek ?
Ha titeket nem zavar egymáson/ önmagatokon akkor nem számít ki mit mond. Jó nagy ősbunkók a párod családja. A helyedben messze elkerülném őket.
Én, mióta a párommal összejöttünk, voltam 125kg, 150 , 170 és most már 67kg ( 175cm).
Ő volt 90kg, 110, 135, 120, most 100kg /190cm. Ha szeretitek egymást, nem számít mások véleménye.
Nekem muszáj volt lefogyni az egészségem miatt. De Te közel sem vagy ez a kategória.
Nekem csak annyira, hogy 5-10 kilóval legyen könnyebb, ha felkapom, ne dőljek el!
A Te paramétereiddel semmi gond, simán nem fogadnak el a rokonok, s szerintem a párod sem tisztel, azaz nem szeret! Ezen gondolkozz el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!