Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a beszélgetés egy kapcsolatban?
Nyilván a fő kérdés bugyuta, mindenkinek fontos, hogy tudjon beszélgetni a párjával. Szóval kicsit kifejtem:
Adott egy kapcsolat, ami jól működik, minden problémát meg tudtok beszélni, nem esik nehezére egyik fél számára sem a kompromisszum, ha szükséges, de szerencsére csak ritkán kerül rá sor, mert hasonlóan gondolkodnak. Motiváljátok, építitek egymást, közösek a céljaitok, világnézetetek. Egy szó, mint száz, harmonikus a kapcsolat.
Viszont egy dolog nincs meg: nincs olyan, hogy elkezdtek random beszélgetni, és a társalgás viszi magát előre, mint mikor sodor magával az ár. Nem a kapcsolatotokhoz tartozó témákban, azt mindig meg tudjátok beszélni, csak random témákban.
Szóval az ilyen "elvontabb" magával ragadó beszélgetések hiánya mennyira okozna számotokra nehézséget egy ezt leszámítva ideális kapcsolatban?
Valahogy nem tudom elképzelni azt, hogy valakivel idővel nem kovácsolódnák össze annyira, hogy ne áradjon a téma. Legrosszabb esetben viszem én a szálat, amit tovább vinni tulajdonképpen csak az nem tudna, aki nem is akarja egyáltalán.
De amúgy még ha valahogy meg is edne az ilyesmi, nem lenne szakítóok szerintem. Valaki, akivel csodálatosan tud működni a kapcsolat, nagy kincs lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!