Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a bizalom? Meg lehet tanulni az nélkül élni a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 16:45
3/13 A kérdező kommentje:
Szeretem őt,tudom hogy ő is engem. Nemtudok benne bízni, úgy érzem sosem fogok. Meglehet tanulni így élni,vagy csak szenvedni fogok?
2022. febr. 20. 16:50
4/13 anonim válasza:
"A bizalom jó dolog, az ellenőrzés még jobb!"
/Lenin/
6/13 anonim válasza:
Kérdés miért nem tudsz benne bízni. Ha a saját önértékelési problémáid miatt, azon tudsz dolgozni, terápiával, önismerettel, csoportfoglalkozással. Ha viszont konkrét okot ad a bizalmatlanságra, akkor nem lehet rajta segíteni és nem is érdemes szenvedni ezért a kapcsolatért. A három legfontosabb dolog egy jó kapcsolatban, ebben a sorrendben: 1. bizalom, 2. tisztelet, 3. szerelem/szeretet.
7/13 A kérdező kommentje:
Megcsalás miatt nemtudok benne bízni. Valószínű sosem fogok már.
2022. febr. 20. 17:51
8/13 anonim válasza:
A megcsalás is a te fejedben van csak?
9/13 anonim válasza:
bizalom nélkül ez nem kapcsolat, csak társaság
10/13 anonim válasza:
Megcsalás után már soha semmi nem lesz ugyanolyan. Szenvedhetsz még, feléldozhatod magad a szerelem oltárán, neked kell tudnod, megéri-e. Nekem nem érné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!