Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csóró nőként, gazdag férfit akarok, az probléma?
19: És ez a megoldás? Nem leszek normális kapcsolatban soha többé, inkább jöjjenek a pénzesek (aki nyilván lehet normális is, értsd jól), csak mert sikerült kifognom néhány gyökeret?:D
Szerintem okosabb lenne tanulni az eddigi kapcsolatokból, és a tanultak alapján összejönni olyannal, aki tetszik és lehetőleg normális. Ha szerencséd van, e mellé még nem is keres rosszul, de ne az legyen fő szempont.
Egyik oldalnak sem kellene általánosítani és elhordani egy egész réteget mindennek pár rossz tapasztalat alapján. Nem mindenki csal, nem mindenki dob ki, nem mindenki dobálózik csokikkal. Sőt, ugyan ezeket gazdag emberek is megtehetik. Mert az, hogy ki f_sz és ki nem, pénzfüggetlen. Értem én, hogy jó oké, de ő legalább kompenzál azzal, hogy tud adni zsét a másik meg nem és a kettő közül a pénzes a jobb deal. De mi lenne, hogyha nem csak rossz emberekben gondolkodnánk, hanem megpróbálnál... NORMÁLISAT kereseni:D Abból a rétegből keresel, amelyikből szeretnél, de ne (csak) a pénz legyen a szempont.
20. itt a nagy szerencse az, hogy a férfiak még mindig előbb foglalkoznak egy keveset kereső, viszont szép és kedves nővel, mint egy megkeseredett, oktalanul rosszindulatúval.
Ha semmilyen szinten nem vonatkozik rád a kérdésem, akkor mi a problémád? Miért vagy ilyen mufurc?
Van esélyed pénzes pasast fogni, de nem a Lölő szintről.
Nem egy ismerősöm lecserélte az asszonyt 40 felett egy 10-15 évvel fiatalabbra. Irántam is érdeklődnek olyan 30 körüli hölgyek amilyenek fiatal koromban szóba sem álltak volna velem. Van pénzem szép lakásom nincs sörhasam nem vagyok tapló ennyi.. 45F
26-os,akár Lölő szintről is lehet,ha elég jól néz ki,
és be tudja cserkészni. ;-)
10-es skálán hányas nőnek tartod magad?
És akkor megmondjuk milyen esélyeid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!