Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire problémás az, hogy én nem tudok azonosulni az ilyen nemi dolgokkal, minthogy egy férfi viselkedjen férfiként vagy egy nő nőként?
Egy gyerek honnan fogja megtanulni, hogy mi a saját nemének és a másik nemnek a szerepe, ha te ezt nem mutatod meg neki?
Egy kisfiú nem fog Barbie babával játszani.
Hogyan képzeled el a kapcsolatodat? Szerinted neked mik a feladataid?
Lennél olyan csajjal, aki tele van varrva, nem akar gyereket, nem ejtheted ki a jelenlétében a konyha vagy a főttétel szót, iszik, mint a kefekötő, káromkodik, mint a kocsis? Nem találnád túl nőiesnek gondolom... sőt, talán még hapsisabbnak találnád magadnál.
32/f
#1 Nem szabadna korlátozni a gyerek szabadságát azzal, hogy arra nevelem, hogy a társadalom milyen szerepeket tart helyesnek. Ezzel fosszátok meg a másik szabadságát. Mi van akkor, ha szeret barbie babával játszani? Semmi! Kisebb koromban nekem is volt egy és játék kocsijaim is voltak mellé, ebbe semmi egetrengető nincs.
Milyen feladatokra gondolsz pontosan? Miért kéne elképzelnem? Az a fontos, hogy boldogok legyünk és jól érezzük magunkat egymás mellett ezt felesleges túl bonyolítani.
Nekem tetszik a gondolkodásod (feltéve, ha az ágyban a klasszikus mederben mennek a dolgok xd).
Mondjuk azt viszont el tudnád fogadni, hogy a nő annyira lesz.rja a nemi szerepét, hogy ohne smink és szép ruhák?
Kérdező és #8!
Ti tényleg ennyire elrugaszkodtok a földtől? Nem hiába van manapság annyi homoszexuális beállítottságú ember. Hát ezért. Ez is közre játszhat.
Egy baba az lányos játék, pont.
De gondolom a ti mentalitásotokkal akkor se rökönyödnétek meg, ha a kisfiú elkezdené sminkelni magát otthon játékiból, meg lányos ruhákat felvenni, aztán lányos koronát kérni a szülinapjára, aztán majd a 18. szülinapjakor ne lepődjetek meg ha a fiúját mutatja be nektek.
Persze manapság már a csapból is a homoszexuálisok elfogadása folyik, azonban a szülőkön nagyon sok múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!