Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyire problémás az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire problémás az, hogy én nem tudok azonosulni az ilyen nemi dolgokkal, minthogy egy férfi viselkedjen férfiként vagy egy nő nőként?

Figyelt kérdés
Én egy szerethető, emberséges, jószívű nőt keresek, de nem szoktam hozzátenni azt, hogy nőies legyen vagy nőnek érezze magát. Ki szerint nőies egy nő ki szerint férfias egy férfi és miért létezik az a fogalom, hogy férfiatlan vagy nőietlen valaki? Férfiatlan és nőietlen nem megalázó kijelentés? Jobb lenne, ha mindenki egyforma lenne? Ezeken szoktam eltöprengeni és mindig arra a következtetésre jutok, hogy ez ilyen társadalmi hóbort, mintha valami játék szabályoknak kéne megfelelni, hogy elnyerjem a férfiasnak mondott jelzőt. Ezt a játékot nem kívánom játszani és mindig viszolygok az olyan nőktől akik kijelentik, hogy ők férfias férfit keresnek, mert szeretnék magukat nőnek érezni. Amikor valakivel ismerkedek az a fontos, hogy vonzónak találjam a másikat, jól érezzem magam vele és jókat beszélgessünk és szeretném azt, ha a másik is így állna hozzám.
2019. jún. 22. 11:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#9 Homofóbia betegség és nem a homoszexualitás. Én is játszottam barbie babával, de még is a nőkhöz vonzódom. Az is lehet meleg akit szigorúan férfiként nevelnek. Komolyan mondom inkább kerüljön egy gyerek melegpár közé, mint beszűkült konzervatívokhoz, akik tönkreteszik lelkileg a gyereküket és kirugnák otthonról, hogyha kiderül, ha meleg. Nem olyan rég hallottam egy olyan történetet, hogy a szülők a lányukat tették ki otthonról, mert kiderült, hogy a saját neméhez vonzódik. Na az ilyen embereket kéne kezelni és a gyereküket jobb szülőknek adni, ha melegek, ha nem.

Bár én mind a heteroszexualitást mind a homoszexualitást társadalmi konstrukciónak tekintem mivel kapitalizmus előtt nem volt ilyen, leszarták, hogyha valaki a saját neméhez vonzódik. Kapitalizmus óta tartják szégyennek ezt.

Ha valaki úgy érzi magát, hogy férfiként kiakarja sminkelni magát és női ruhába akar menni akkor miért ne tehetné meg? Ki vagyok én, hogy ítélkezzek?

2019. jún. 22. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#11-es, pontosan. Egyébként olvastam én már olyat is, hogy a 80-as évek elején Angliában pl. David Bowie, meg a Duran Duran együttes nyomdokain haladva mezei heteró fiú is a lánnyal való randira full kisminkelte magát, és ő kente össze a lányt a rúzsával, nem fordítva :-)
2019. jún. 22. 14:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kislány koromban nem csak Barbieztam, hanem játékautóztam is. Nőies nő lett belőlem és leszbikus sem vagyok.
2019. jún. 22. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ez a kérdés nem rég volt feltéve más megfogalmazásban, csak akkor ha jól emlékszem, nőnek adtad ki magad.

A nemi szerepek társadalmi szükségszerűségek, és abban igazad van, hogy ezek mostanában nagy változáson mentek keresztül. De az butaság, és ezt a múltkor is elmondtam, hogy a kapitalizmus terméke. Ezek a nemi szerepek mindig is éltek, az ókorban is, a középkorban is, a kommunizmusban is, mindig.

Az én lányom nagyon fiús, autókkal játszik, fiú barátai vannak, nem hajlandó szoknyát felvenni stb. Persze, én támogatom abban, hogy olyan legyen, amilyen lenni szeretne, és abban is egyet értek hogy a mai világban, főleg a városi életben, már nem igazán vannak női és férfi szerepek. Pl mindkét nem tud főzni és kitakarítani maga után, nagyjából hasonló munkákat végeznek stb. DE! Nincs abban semmi megvetendő ha egy nő férfias férfire vágyik vagy egy férfi nőies nőre. Nem arról beszélek, hogy domináns vagy szubmisszív partnert akarsz, hiszen egy határozott nő is lehet szexi és egy visszafogott férfi is lehet férfias. Viszont normál esetben a férfias jegyek vonzzák a nőket, a férfiakat pedig a nőies jegyek. Első körben külsőben, de belsőben is. Ez nem maradi dolog hanem a nemünkből következik.

2019. jún. 22. 16:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagyon jó dolog. :)

Én babázni abszolút nem szerettem, a távirányítós kisautó és felhúzható kis vonat ezerszer jobban vonzott. Ennek ellenére nem tudnám magam elképzelni férfiként, cisz nő vagyok, tehát teljes mértékben azonosulok a biológiai nememmel. Oké, gyereket azóta sem akarok, de az már más tészta. :DD

2019. jún. 22. 23:31
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem probléma, de nálam nem rugnál labdába. Nem szeretem a nyálas fiukákat akiket lassan a nőnek kell előreengedni az ajtónál. De remélem ez neked sem probléma. Keress olyat aki igy fogad el. End of story.
2019. jún. 23. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!