Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csóró nőként, gazdag férfit akarok, az probléma?
11/29 A kérdező kommentje:
Röviden.
Nem melyszegeny családból jövök.
Csak keveset keresek. Azt a keveset általában próbálom a külsőmbe fektetni. De arra nem elég, hogy egyedül fent tartsam magam..
Mondjuk, azt csinálsz amit akarsz! Nem kell magyarázkodnod! Én a helyedben mondjuk tanulnék, hogy jól éljek egymagam is. Az hogy 1x egy ideig lesz egy párod, nem fog biztonságot nyújtani számodra örökre, bármikor elhagyhat, és akkor mi lesz, ha vége a szépségednek? Az anyagi biztonságot csak magadnak tudod megteremteni, ha nem adott (család, örökség miatt). Szerintem boldogabb az élet amikor biztonságban vagy és nem vagy kiszolgáltatott másnak anyagi szempontok miatt.
2022. aug. 12. 13:26
Több haszna van, mintha szerelmi kapcsolatban hasznalgatnanak ingyen aztan meg csalnak kidobnak es ezzel ment el x éved és ugyanott állsz mint az elején.
2022. aug. 12. 13:31
Ha jól nézel ki,van esélyed hogy összejöjjön akár egy gazdag is,de ha hosszútávra tervezel,akkor azt mondom inkább az érzelmeid alapján
válassz párt,ne a pénztárcája döntsön.Nyilván ne legyen nincstelen
alkoholista,de egy átlagos keresetű emberrel is el lehet kezdeni
felépíteni az életed.
2022. aug. 12. 13:33
A gazdag férfiakkal az a probléma, hogy igen jó eséllyel ejtenek, mikor középkorú leszel, egy nálad jóval fiatalabb másik nőért. Megtehetik. Még akkor is, ha gyerekeket szülsz. S válás esetén, vagyonmegosztáskor a házasságkötéskor bevitt vagyont veszi alapul a bíróság, magyarul egy szempillantás alatt visszasüllyedsz a szegénységbe. S akkor majd 38 évesen, újra elmagányosodva, immár két iskolás korú gyerekkel elgondolkozhatsz azon, hogy fiatalon jó stratégiát folytattál-e a párkeresésben.
2022. aug. 12. 14:28
Az aranyásóskodás sosem jó.
2022. aug. 12. 14:29
15. Én sok gazdag férfit ismerek, és elég hűségesek. Én sem vagyok csóró, mégis kitartok az amúgy tök jól kinéző 40 éves feleségem mellett, mivel szeretem. 🤗
2022. aug. 12. 14:33
#17: Nam azt mondtam, hogy minden gazdag férfi lecseréli a középkorú feleségét egy fiatalabbra, hanem azt, hogy ennek bizony jelentős az esélye. Magyarországon minden második házasság válással végződik, és egészen biztos vagyok abban, hogy egy jómódú férfit sokkal több csábító erő vesz körül nap mint nap, hogy elhagyja a feleségét másvalakiért, mint egy rosszul kereső férfit. Egy csinos nőnek általában könnyű dolga van, ha egy férfit el akar csábítani. Persze mindenki úgy kockáztat, ahogy szeretne.
2022. aug. 12. 14:44
19/29 A kérdező kommentje:
13. Köszönöm. Pontosan erről van szó.
A szerelemmel eddig annyira vittem, hogy az utolsó csórótól kaptam néhányszor csokit aztán a fejemhez vágta szakításkor. Köszi, nem.
Nem milliomos kell nekem. Az átlagnál jobban kereső is elég.
Amíg ilyen nők vannak tömegével, legalább kifejezetten jó partinak érezhetem magam önellátóként, aki épp ezért nem sokat vár anyagilag.
Szóval hajrá! Tetszik ez a fajta "konkurencia", főleg ha még ronda is vagy mellé. 🥰
2022. aug. 12. 15:19
Kapcsolódó kérdések: