Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi zajlik ilyenkor egy férfiban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik ilyenkor egy férfiban?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban van. Kölcsönösen erősen vonzódnak egymáshoz egy nővel, minden értelemben, de hogy véletlen se történhessen baj, megszakítja a kapcsolatot vele.

Egy férfi hogy bírja az ilyen helyzetet, mi zajlik benne? Egy férfi könnyen megbirkózik a szituval? Ahogy lezárta a kapcsolattartást, túl is lép rajta?

2022. aug. 11. 23:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Vagy épp azt hitte, hogy érez irántad valamit, amiről kiderült, hogy csak fellángolás, mert épp a saját kapcsolatában hullámvölgy volt. Talán azóta a barátnőjével ezt megbeszélte, és minden rendben köztük. A srác pedig rájött, hogy csak beképzelte amit irántad érzett, és nem érsz annyit.... :D

De amúgy mióta vannak együtt? Egy baráti társaság? Hogy találkozol vele. Nem megalázó, hogy kapálózol utána?

2022. aug. 12. 20:02
 32/43 anonim ***** válasza:
48%

31

nem vagy te irigy kérdezőre? rögtön tudni véled, h. a pasi semmit nem érzett.

pedig épp arról lehet szó, hogy túl intenzív érzései vannak, és viaskodik magában.

2022. aug. 12. 20:12
 33/43 anonim ***** válasza:

32. Hát persze, mi másról lenne szó :D :D

Hidd el, aki szerelmes borít mindent.

(Amúgy én boldog vagyok. Nekem nem kell qrvának lennem, hogy legyen valakim)

2022. aug. 12. 20:13
 34/43 anonim ***** válasza:
48%

33

és kérdezőt miért qurvázod le?!

annyi történt, h. egymásba szerettek egy férfival, de ő nem lett szerető, lezárták.

de a férfinak voltak és sztem most is vannak felé érzései, amit ilyen-olyan okból el kell nyomnia.

nem mindenki tud borítani, és ez nem jelenti azt, h. nem szereti.

ha már a csávó ott tartott, inkább zárják le, nehogy túl nagy legyen a kísértés, akkor valóban szerethette kérdezőt, különben ettől nem tartott volna.

2022. aug. 12. 20:16
 35/43 anonim ***** válasza:
89%

Hűha.

És mi bizonyítja , hogy szerelmes volt a férfi?

Mert a kérdezőnek azt mondta? Komolyan ilyen naivak az emberek?

Lehet, hogy a sokadik egy éjszakás kalandja lett volna. Ki tudja. Halvány fogalmunk sincs róla.

A testi vonzalom és a szerelem két különböző dolog. Nagyon különböző. Attól mert valaki nekem bejön mint nő, vagy férfi, nem biztos, hogy szerelmes is vagyok.

És igen, könnyűvérű. Mert én még beszélgetés szintjén sem lennék képes olyannal kezdeni, aki kapcsolatban van. Soha nem mondanám el az érzéseimet, még, ha kölcsönös is. Bennem van gerinc, és tartás.

2022. aug. 12. 20:22
 36/43 anonim ***** válasza:
48%

35

meg rosszindulat is van benned...

a kérdést tedd fel úgyis, vajon az illető ffi. a feleségét szereti-e, ha leállt kérdezőnek udvarolni?!

2022. aug. 12. 20:24
 37/43 anonim ***** válasza:
89%

Honnan tudod, hogy a felesége?

Netán te vagy a kérdező?

Bennem van rossz indulat? Lehet. Igen, lenézem azokat, akik nem tisztelnek senkit. Akik nem bírnak parancsolni az ösztöneiknek.

2022. aug. 12. 20:26
 38/43 anonim ***** válasza:
Honnan tudnánk, hogy a férfi el kezdett udvarolni, vagy a kedves kérdező kezdett ki a férfival? Mert ez nem derül ki sehol.
2022. aug. 12. 20:28
 39/43 anonim ***** válasza:

37

feleség, élettárs, tök mindegy.

szerinted a hapsi szereti a nőjét, ha kérdezővel kezdett?

itt nem kérdező nem bírt parancsolni magának, nem ő a hunyó, hanem a pasi, hiszen a saját kapcsolatáért ő tartozik felelősséggel, nem pedig a kérdező.

2022. aug. 12. 20:33
 40/43 anonim ***** válasza:

És honnan tudjuk, hogy mindaz igaz, amit a kérdező állít?

Vagy csak ő beleképzelt valamit, ami nincs is ott?

2022. aug. 12. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!