Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi zajlik ilyenkor egy férfiban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik ilyenkor egy férfiban?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban van. Kölcsönösen erősen vonzódnak egymáshoz egy nővel, minden értelemben, de hogy véletlen se történhessen baj, megszakítja a kapcsolatot vele.

Egy férfi hogy bírja az ilyen helyzetet, mi zajlik benne? Egy férfi könnyen megbirkózik a szituval? Ahogy lezárta a kapcsolattartást, túl is lép rajta?

2022. aug. 11. 23:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
44%

Ha egy pasi így dönt, okkal teszi, és lehet, hogy a nő érdekében, pl.: nem akar neki csalódást, fájdalmat okozni. Lehet, hogy nincs felkészülve egy kapcsolatra, erre rájött, és elengedi a másikat. Zavarja-, gondolkodik rajta ő is, megmarad benne, mint fájó pont, elszalasztott lehetőség.

Én is ilyen vagyok, 1* engem valaki érzelmi terroristának nevezett emiatt.

2022. aug. 12. 07:04
 22/43 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem valószinüleg könnyen le tudja zárni magában, azért is szakította meg veled könnyen is a kapcsolatot.
2022. aug. 12. 07:52
 23/43 anonim ***** válasza:

Egy olyan emberről van szó, akit nem ismerünk és nem látunk a fejébe.

Simán lehet, hogy a te érdekedben cselekedett és neki is rossz érzés, de túl akar lépni rajtad.

Simán lehet, hogy ő ezen az egészen negyed annyit nem rágódik, mint te, megy tovább és helló.

Tulajdonképpen bármelyik verzió lehetséges érzelmi szempontból, hiszen ő is érző lény nyilván, nem robot. Viszont egy dolog biztos :nem kellesz neki és ezt muszáj megemésztened...

2022. aug. 12. 09:22
 24/43 anonim ***** válasza:

A férfiak javaresze siman döntésképes.

Van A és B nő. Az A kell és kész.

Nem agonizalnak annyit mint a nők.

2022. aug. 12. 10:58
 25/43 anonim ***** válasza:
64%

én is ilyen szituban vagyok nőként, velem is így zárta le, és ő is vonzódott.

és én is azon kattogok, mi járhat a fejében...

szerintem a te meg az én esetemben is tkp.-en a demarkációs vonalat átlépték, vagyis érzelmi megcsalás volt, és hidd el, amíg tartott, nem azt láttam rajta, h. nagyon aggódna az asszony miatt.

szerintem itt arról van szó, h. valóban szerelmesek lettek, de nem tudnak, vagy nem mernek váltani.

háború van, infláció stb. ilyen esetekben súlyos anyagi vonzata is van egy válásnak.

szerintem szenvednek, ha ők is komolyan gondolták, mert gondoljunk bele milyen lehet az, h. közben állandóan vagy gyakran nekik is eszükbe jut, mi lett volna, ha... eleve semmi nem alakult volna köztünk, ha nekik a feleségükkel odahaza minden okés.

2022. aug. 12. 11:14
 26/43 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki: megpróbál a mostani kapcsolatára fókuszálni. De a hátsó gondolataiban, fantáziájában ott leszel. Vágy szinten gondol néha rád attól függően mennyire elégedett a helyzetével, kapcsolatával. Éppen hullámhegy vagy hullám völgyben van érzelmileg.

Idővel kopik az emléked.

2022. aug. 12. 11:24
 27/43 anonim ***** válasza:
64%

26

honnan veszed, h. idővel kopik az emlék? sztem épp hogy nem, vagy lassabb folyamat ez, mert nem tudott beteljesülni, így még feszítőbb.

2022. aug. 12. 11:36
 28/43 anonim ***** válasza:

#27 tapasztalat.

#26 voltam.

2022. aug. 12. 12:01
 29/43 anonim ***** válasza:
64%
ez a te tapasztalatod, de minden ember más, kár általánosítani.
2022. aug. 12. 12:03
 30/43 anonim ***** válasza:
#29 rendben. nem vitatkozom.
2022. aug. 12. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!