Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja többször magáról, hogy csúnya, az milyen benyomást kelt egy férfiban?
SOK fiatal, hamvas, kis finomság csúnyának látja magát. Mert sokan kiközösítik, a fiúkat a tanárnő, vagy a vihogó ribi érdekli, az anyja sem engedi nőnek lenni, tiltja a sminket, minit, és ettől befordul.
Pedig rengeteg gyönyörűség van köztük, ami mint egy földben rejtőző kis virágmag, arra vár, hogy óvó meleg, és éltető locsoló víz érje, és elkezdjen sarjadni, majd pompás virággá érni.
Lehangoló!
Ha ismerkedtek vele akkor inkább abba hagyom az ismerkedést, mentális problémája van.
Szerintem hagyd abba ezt a "hamvas", "finomság" szövegelést, mert eléggé perverz, pedofilos feelingje van. Köszi.
Ennyi hülye választ.
Én mindig csúnya voltam,de mikor ezt mondtam valakinek,sohasem arra vártam,hogy megsajnáljon és elmondja nem így van.
Inkább arra lettem volna kíváncsi,mit lát bennem belsőleg,hogy mégis közeledik hozzám.
De az igaz,férfiak kivétel nélkül rosszul fogadják.
Bármikor kértek tőlem több képet,és mondtam hiába vagyok huszonéves eszem ágában sincs fényképezni magam,csak a lenézést meg a sajnálatot kaptam.
Hát nekem így taszító lesz a tulajdonsága...
Nem azért hivtam el randira, mert nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!