Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori napi többszöri együttlét paroknal?
Ha az 50+-os férfi egészséges, edzett és nem látta a barátnőjét egy hete, akkor simán van egy nap többszöri együttlét.
De ez napi szinten nem működik.
Aztán 50+ férfiaknál jelen van a kapuzárási pánik miatti szexfüggőség is (akinek nem inge ne vegye magára)! Tudok olyat aki azt a bizonyos kék pirulát előszeretettel eszegeti ilyenkor! Kicsit drága, de állítólag megéri! :)
Én vagyok a nő, párom tuti nem szed semmit. Edzett az igaz.
Ritka a nap amikor nem talalkozunk, tehát nem egy hét nemtalalkozas után. Rendszeresen.
Kapuzarasi pánik érdekes gondolat
Nem mondtam, hogy mindenki szed valamit.
Ha egy férfi egészséges, hormonjai rendben vannak akkor az úgy jó ahogy nálatok van!
Én is 40+ vagyok és volt párom 50+, csak mi nem találkoztunk minden nap, de ő sem szedett kék pirulát!
Igen a 10 év különbség ezzel kapcsolatban néha aggaszt.
De szerencsére nem a szex az alapja a kapcsolatnak. Csak fura, hogy ilyen sok az együttlét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!