Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori napi többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori napi többszöri együttlét paroknal?

Figyelt kérdés
Nő 40+ férfi 50+, több mint egy éves kapcsolat.
2021. okt. 3. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
A kérdésben írt korú nőként írom hogy a 29 éves pasimmal gyakori, egy 50 évessel nem lenne az :)
2021. okt. 3. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha az 50+-os férfi egészséges, edzett és nem látta a barátnőjét egy hete, akkor simán van egy nap többszöri együttlét.

De ez napi szinten nem működik.

Aztán 50+ férfiaknál jelen van a kapuzárási pánik miatti szexfüggőség is (akinek nem inge ne vegye magára)! Tudok olyat aki azt a bizonyos kék pirulát előszeretettel eszegeti ilyenkor! Kicsit drága, de állítólag megéri! :)

2021. okt. 3. 14:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő, párom tuti nem szed semmit. Edzett az igaz.

Ritka a nap amikor nem talalkozunk, tehát nem egy hét nemtalalkozas után. Rendszeresen.

Kapuzarasi pánik érdekes gondolat

2021. okt. 3. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem mondtam, hogy mindenki szed valamit.

Ha egy férfi egészséges, hormonjai rendben vannak akkor az úgy jó ahogy nálatok van!

Én is 40+ vagyok és volt párom 50+, csak mi nem találkoztunk minden nap, de ő sem szedett kék pirulát!

2021. okt. 3. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Az 50-60 közötti férfiak libidója széles skálán mozog. Ezen a téren ugyanis a leépülés nem mindenkinek ugyanakkor indul el és nem mindenkinek ugyanolyan gyors. Van, akinek még 55 évesen is ugyanolyan erős a szex iránti vágya, mint 20 évesen, s van, akinek 50-től már annyira rohamosan csökken, hogy pár év alatt lenullázódik. Nem lehet általánosítani. De mivel van, hogy ez a leépülés meglehetősen gyors, lehet, hogy hirtelen fog a párod testi vágya csökkenni irántad, s akkor kihívás lesz majd a kapcsolatot életben tartani, illetve neked is fel kell dolgoznod majd lelkileg, hogy ez nem a te vonzerőd csökkenéséről szól. Erre készülj fel.
2021. okt. 3. 15:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen a 10 év különbség ezzel kapcsolatban néha aggaszt.

De szerencsére nem a szex az alapja a kapcsolatnak. Csak fura, hogy ilyen sok az együttlét

2021. okt. 3. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az jellemzobb, hogy nem be van osztva a szex, hanem vannak mentes napok, es mikor van szex, akkor tobb menet is. Egymas utan, meg pl mar reggel is, mert hetvege es nyugalom van. Teli vakacion a futott szobaban negy plusz egy volt egy nap. Az otodiket telefonhivas vagta tonkre.
2021. okt. 3. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi is szexelnénk többször, ha nem lennének folyton itt a gyerekek :) Ha van rá lehetőségetek, és élvezitek, csináljátok csak, a szex az egyik legjobb dolog a világon!
2021. okt. 4. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!