Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi zajlik ilyenkor egy férfiban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik ilyenkor egy férfiban?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban van. Kölcsönösen erősen vonzódnak egymáshoz egy nővel, minden értelemben, de hogy véletlen se történhessen baj, megszakítja a kapcsolatot vele.

Egy férfi hogy bírja az ilyen helyzetet, mi zajlik benne? Egy férfi könnyen megbirkózik a szituval? Ahogy lezárta a kapcsolattartást, túl is lép rajta?

2022. aug. 11. 23:27
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
89%
Rájött, h a párja kell neki és nem akarja megcsalni.
2022. aug. 11. 23:28
 2/43 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűleg rájött, hogy rossz dolog amit tesz és volt benne annyi gerinc, hogy nem csalta meg a párját, mert nem véletlenül vele van.
2022. aug. 11. 23:31
 3/43 A kérdező kommentje:

Erre én is rájöttem.

Nem ezt kérdeztem.

Tudom miért teszi.

Az érdekelne, mi zajlik a férfiban.hogy birkózik meg a helyzettel. Döntött és le is zárja magában? Vagy a férfiak is szenvednek azért még belül? Vagy gyorsan túl teszik rajta magukat? Esetleg nehéz magukat a döntésükhöz tartani?

2022. aug. 11. 23:35
 4/43 anonim ***** válasza:
88%
Nem is értem, miért teszed fel a kérdést. Ha kapcsolatban van, az lenne az alap hogy a párjára koncentrál. Ne te legyél megsértődve, hogy nem akar veled hetyegni, mert az eredeti felállásban te vagy a kívülálló, akivel csak bemocskolná a kapcsolatát.
2022. aug. 11. 23:37
 5/43 A kérdező kommentje:

Sehol semmi megsértődés nincs.

Nem kell saját gondolatokat belelátni a kérdésembe.

Csak érdekel.

2022. aug. 11. 23:39
 6/43 anonim ***** válasza:
94%

Milyen értelemben vonzódik hozzád? Mert ha te lennél álmai királynője, gondolom felrúgná a kapcsolatát, de gondolom nem így van. Ha csak testi vonzódás van, az nem elég. Azért nem merne kockáztatni. Ha te lennél a mindene, akkor elhinném hogy borítana mindent.

Lefordítva: Ha csak egy kufirc vagy neki, akkor annyit is érsz a szemében.

2022. aug. 11. 23:42
 7/43 anonim válasza:
90%

nem ér neki annyi pár laza maszat veled, hogy emiatt felrúgja egy normális nővel a kapcsolatát.

te meg jobban tennéd, ha olyannal flörtölgetnél, aki szabad, bár a magadfajtának abban ugye semmi izgalom nincs.

ha ezt a fickót valahogy összelapátolnád, és miattad szakítana a nőjével, egy hét múlva dobnád.

jobb, hogy ettől megkímélte magát.

2022. aug. 12. 00:09
 8/43 anonim ***** válasza:
89%
7. Kemény válasz. 😬 Nem tudom igaz lenne -e, de van rá esély.
2022. aug. 12. 00:24
 9/43 anonim ***** válasza:
89%
Ha el tudtad volna vinni a másik nőtől, tőled is elvitték volna.
2022. aug. 12. 00:30
 10/43 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem filoznak rajta. Masnap másik szerető volt
2022. aug. 12. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!