Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemelte a kcsöge, randin megszívta?
Nem vagyok nagy pasizós, sajnos ritka aki megfog. Ezzel tisztában vannak a barátaim is, tudják, hogy randizni se járok. Lényeg az, hogy fogadtam valakivel és a tét az volt, hogy elmegyek vakrandira ha veszítek.😃
Ok belementem. A csávesz olyannyira el volt szállva magától, hogy néha-néha még finoman be is szóltam neki, majd elküldtem lángosért, és mire visszajött, hűlt helyem találta. És akkor még finoman intéztem..
Szerintem meg te vagy magadtól elszállva. Mondom ezt nőként.
Remélem majd valaki téged is így átver.
Nem voltál vicces.
Parádésan elintézted, ezért jár a keksz.
Na de komolyan, most ezzel vagy nagyra?
Okés, hogy a pali el volt szállva magától, és ez csak egy fogadás volt, de akkor is...
Nőj már fel...
Én nőként, aki ugyanilyen, hogy nehezen fog meg valaki, randizni sem megyek, mert nem látom értelmét, és a barátaim is tudják, na én nem tenném meg ezt egy emberi lénnyel.
Ha annyira el van szállva magától, kinyitod a kis szádat és megmondod neki, hogy figyelj, nem egymást keressük, mert úgy érzem te beképzeltebb típus vagy, ami nekem nem szimpatikus, és elmész. Kész.
Nem kell itt "hú aztán eltűnök és ezzel jól a lelkébe tiprok" szánalmas taktikákat alkalmazni. Ezért tartunk ott ahol, hogy nincsenek emberi kapcsolatok, mert emberi tisztelet a mai világban meg nulla, szánalmas.
Tényleg nagyra vagy. Annyit se bírsz mondani, hogy ne haragudj, de nem egymást keressük, én most elköszönnék.
És még várod a tapsot, hát ez elég szánalmas.
Csicskalàngosèrt ment a csávó 🤣🤣
Tudnál mondani pèldàt arra, hogy miért èrezted magàtol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!