Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemelhetem a boldogságot, ha...?
Nyugodtan jöhetsz benne, de nem feltétlenül úgy működik, ahogy te képzeled.
Teszem azt, valaki csalja a párját, aztán el is hagyja a szeretőért. Utána a (volt) szerető csalja meg és kidobja másért. Mondhatod, hogy karma. De azt is, hogy várható volt, mert aki a másik kapcsolatát nem tiszteli, nem érdekli, hogy vele hűtlen, az maga se az a hűséges fajta.
Amíg benne ragadsz egy rossz mintában, addig elér a karma. Mit tanultál a múltból?
2021. febr. 25. 16:12
2/7 A kérdező kommentje:
Látom az elkövetett hibákat, látom a felelősségem, és tudom, hogy nem tennék többet ilyet azzal, akit szeretek. Úgy érzem megtanultam a leckét. Csak néha valamiért úgy érzem, hogy a múltban elkövetett hibák miatt nem érdemlem meg azt, hogy most boldog legyek, akármennyit is változtam.
Nem a Karma buntet meg, hanem a sajat ertekrended. Olyanokat keresel, akik mellett jol erzed magad. Tehat akik ugyanolyan ertekrenddel rendelkeznek, mint te. Az pedig ugyanugy meg fog csalni teged, mint te tetted a paroddal. Ezt hivjak egyesek Karmanak, valojaban a mintaid es az ertekrended determinalja a jovodet. Ezert van az, hogy tobbnyire be is valik, mindenki legnagyobb megelegedesere.
2021. febr. 25. 16:18
20 évesen megcsaltam a párom, nem vagyok rá büszke, nincs mentségem se rá. Aztán kaptam egy párt, 13 évig csalt fűvel fával....Utána lett egy kapcsolatom, vele makulatlan volt minden egy füllentés se volt!! Ő meghalt, majd kaptam megint egy párt - talán mert helyrehoztam a hibákat az előző kapcsolattal....és megérdemeltem a boldogságot.
2021. febr. 25. 16:29
Milyen egyéb hibákat követtél el a megcsaláson kívül?
Az azért nem mindegy. Az, hogy 1x félreléptél, elronottad a kapcsolatod ezzel, abból tudsz tanulni. De ha az élet egyéb területein sem vagy makulátlan, akkor új kapcsolat ide, vagy oda, nagyon nehéz lesz megváltoznod. Az exemnek a legkisebb húzása volt kb az, hogy megcsalt. Előtte sokkal cifrább dolgokat követett el. Nem gondolom, hogy ő például olyan könnyen megváltozna. És nem kell ehhez karma, pont elég az, ha valakinek gyenge a jelleme. Újra és újra el fogja követni ugyanazokat a hibákat.
2021. febr. 25. 18:44
Személyes véleményem, hogyha igazán szeretnéd a jelenlegi párodat és tényleg boldog lennél, akkor nem a múlton kattognál,hanem élveznéd és sodródnál az árral, bárhogy is lesz. Azzal vagy együtt, akivel megcsaltad az előző párod?
2021. febr. 25. 19:20
Miért emeled ki a kérdést, ha nem adtál választ arra, hogy milyen egyéb hibákat követtél még el? A történet szempontjából nagyon nem mindegy.
2021. márc. 17. 07:59
További kérdések: