Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Megérdemelted, ha megbántotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Megérdemelted, ha megbántottalak, mert neked semmi nem jó." Egy ilyen mondatért elhagyjam a barátom?

Figyelt kérdés
Előtte sose mondott ilyet a barátom, pedig már 6 hónapja állunk kapcsolatban egymással.
2021. aug. 19. 16:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Ne
2021. aug. 19. 16:55
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
Szakíts
2021. aug. 19. 16:58
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Ez így kontextus nélkül csak egy mondat, ami jelenthet defektet mindkét oldalról...
2021. aug. 19. 16:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném tőle, hogy minek van velem egyáltalán?
2021. aug. 19. 17:03
 5/15 anonim ***** válasza:
84%

Egy kérdés: igaza van, neked semmi se jó?

Egy biztos: ti nem illetek össze. Ezért szakíts.

2021. aug. 19. 17:18
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

A kapcsolatok ilyenek, egyszer fent egyszer lent.Màs kèrdezőknèl sokkal komolyabb problèmàk vannak.

Arra készülj ,ha vele maradsz , ha nem , nem lesz mindig 100%-osan boldog , mert beszól , nem úgy csinálja a dolgokat , vmi nem tetszik mittomen

2021. aug. 19. 17:34
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
6 hónap semmi. Még nem ismeritek egymást. De én úgy látom, hogy ő gonosz és bosszúálló. Ez nagyon nem jó.
2021. aug. 19. 17:54
 8/15 anonim ***** válasza:
83%

Egyértelműen igen. Tipkus áldozathibáztatás. Semmiféle viselkedésért nem érdemel senki bántást.

„Már 6 hónap” az meg inkább mégcsak. Ez semmi, most kezd kibújni a szög a zsákból.

2021. aug. 19. 18:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Önerzetes.

Baratom is ilyen.

Ha problemam van vele nem azt latja hogy szomoru vagyok nekem nem jo rosszul erint valami, rosszul esik valami, stb, hanem azt látja hogy en őt minositem kritizálom támadom..

Akarmi bajom van megsértodik azon hogy en ezzel őt minositem es joforman még nekem kell bocsanatot kernem

Ez egocentrikus gondolkodas csak. Emoatia hiánya. Azt hiszik az ilyenek es valoban azt hiszik, hogy őket támadod! Veletlenul sem látják azt hogy Neked esik rosszul vmi!

2021. aug. 19. 18:38
 10/15 anonim ***** válasza:
46%
*empátia hiánya
2021. aug. 19. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!