Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Megérdemelted, ha megbántottalak, mert neked semmi nem jó." Egy ilyen mondatért elhagyjam a barátom?
Egy kérdés: igaza van, neked semmi se jó?
Egy biztos: ti nem illetek össze. Ezért szakíts.
A kapcsolatok ilyenek, egyszer fent egyszer lent.Màs kèrdezőknèl sokkal komolyabb problèmàk vannak.
Arra készülj ,ha vele maradsz , ha nem , nem lesz mindig 100%-osan boldog , mert beszól , nem úgy csinálja a dolgokat , vmi nem tetszik mittomen
Egyértelműen igen. Tipkus áldozathibáztatás. Semmiféle viselkedésért nem érdemel senki bántást.
„Már 6 hónap” az meg inkább mégcsak. Ez semmi, most kezd kibújni a szög a zsákból.
Önerzetes.
Baratom is ilyen.
Ha problemam van vele nem azt latja hogy szomoru vagyok nekem nem jo rosszul erint valami, rosszul esik valami, stb, hanem azt látja hogy en őt minositem kritizálom támadom..
Akarmi bajom van megsértodik azon hogy en ezzel őt minositem es joforman még nekem kell bocsanatot kernem
Ez egocentrikus gondolkodas csak. Emoatia hiánya. Azt hiszik az ilyenek es valoban azt hiszik, hogy őket támadod! Veletlenul sem látják azt hogy Neked esik rosszul vmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!